OnlyFans - Sfaturi pareri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ama1995

Buna ziua fetelor , folositi onlyfans ? Daca da , unde le promovati , la cat timp postati poze, videoclipuri ? Care vi se pare cea mai usoara metoda de promovare?
Ce siteuri de dating folositi pentru phonesex ?
No avatar
axa

Nu folosesc onlyfans,dar mă interesează și vroiam sa stiuaiulte.Ce modalitate de plata au,și cum se procedează?
No avatar
Anonim1111

onlyfans au ca si modalitate de plata Paxum
ralucka

poti bana tara la onlyfans ? cum se procedeaza ? ma tenteaza si pe mine...
Ann

ralucka;n46282 wrote: poti bana tara la onlyfans ? cum se procedeaza ? ma tenteaza si pe mine...

Am incercat si eu dar mi au refuzat cererea pe motiv ca aveam Twitter ul privat. Din ce am inteles, pentru succes pe platforma OnlyFans este OBLIGATORIE promovarea, altfel nu ai membrii. Fie ea pe Instagram, Twitter sau TikTok. Daca te promovezi in online, poti incerca. Eu nu risc si am zis pas. Prea mari sansele sa fii gasit pe social media.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Ann

Stie cineva (prin absurd) cum pot personaliza profilul Chaturbate cu iconita OnlyFans? Please?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Criss Anto

Ann;n46285 wrote:

Am incercat si eu dar mi au refuzat cererea pe motiv ca aveam Twitter ul privat. Din ce am inteles, pentru succes pe platforma OnlyFans este OBLIGATORIE promovarea, altfel nu ai membrii. Fie ea pe Instagram, Twitter sau TikTok. Daca te promovezi in online, poti incerca. Eu nu risc si am zis pas. Prea mari sansele sa fii gasit pe social media.

Am cochetat si eu cu idea de OnlyFans dar de aceiasi problema m-am lovit si eu... daca nu ai un social media foarte solid in spate nu faci nimic.. si ca sa cresti un cont de twitter sau Instagram pana in punctul in care iti garanteaza niste venituri e super mult de munca. Plus ca trebuie sa fii asumata, e doar o chestiune de timp pana cand esti descoperita si incep toti pustanii sa te injure
No avatar
Kitty996

Daca alegi sa faci OnlyFans, trebuie sa iti asumi din start ca te poate vedea oricine, te poate gasi oricine ... Din experienta mea, daca blochezi Romania, cu strainii de pe site-uri faci extrem de greu bani... Plus ca trebuie sa te promovezi pe Telegram, Tik-Tok, Instagram ... Si trebuie sa ai multi followers ... Altfel nu vei face bani ... Si trebuie sa investesti in promovari, sedinte foto ... Asta daca vrei sa ai castiguri mari ...
Scrie răspuns