Probleme pozitie de la multe ore pe pat

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Goodvibes

Buna ! Lucrez in domeniu de câțiva ani dar am lucrat numai la birou. Din Februarie pana in Aprilie am lucrat pe pat ( mai mult pe burta si in coate) si am inceput sa stau mai multe ore ca de obicei +8 ore ce au dus la dureri groaznice toracice si probleme de respiratie. Nu am mai putut lucra din Aprilie din cauza durerilor. Trebuie sa recunosc ca atunci cand lucram aveam un disconfort dar totusi continuam pt ca deh dadeam bine pe camera :( V ați confruntat cu asa ceva ? Cum reușit sa găsiți o pozitie confortabila pt multe ore ?
LauraT

Buna .
Solutia e sa stai in mai multe pozitii cat esti online . Ai putea combina statul pe pat, folosind perne de sustinere sa poti sta cat mai confortabil , cu biroul sau chiar sa mai stai si in picioare , sa te misti .
Corpul uman nu este facut sa stea intr-un singur loc ore in sir ... chiar as recomanda sa mergi si la sala daca stai intr-un loc atat de multe ore zilnic .
Goodvibes

Buna ! Ms mult de raspuns. Cred ca asta a fost problema,stăteam multe ore doar in poziția aia si nu prea făceam mișcare sau sa iau pauze:(. Sunt conștientă ca eu Mi am cauzat toată problema doar ca nu stiu cum sa fac sa treacă. De 5 luni nu am mai lucrat pt ca nu mai pot,nu am mai stat pe burta absolut deloc,am încercat sa stau in șezut la marginea patului dar nu reușesc sa stau mult pt ca apare disconfortul
LauraT

Disconfortul e normal sa apara daca stai mult in aceeasi pozitie si decat sa nu muncesti deloc sa pierzi bani mai bine schimbi pozitiile la fiecare ora de exemplu , de pe scaun pe pat .La fel daca apare durerea si bad mood iti afecteaza incasarile. .
Goodvibes

Era bine daca făceam asa pana sa ma Aleg cu problema asta :( cum am scris si in post,nu mai lucrez de 5 luni pt ca efectiv nu pot sa stau mai mult de o ora Chiar si in șezut pt ca apare disconfortul si odată ce apare cam greu trece :( E totul legat de poziția in care stau. Sunt putine poziții in care pot sta si nu ma refer neaparat doar de munca ci si poziții normale de zi cu zi . De atunci s a cam schimbat totul si drastic.Stau sa ma gandesc ce naiba am putut sa cauzez in poziția aia de nu imi revin nici după 5 luni ??
Ann

Te ai gandit si la varianta unui corset? Pe langa pauzele dese si schimbarea pozitiei? Sau sa vizitezi un doctor?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Goodvibes

In primele 2 luni nu am putut sa vad niciun doctor pt ca era peste tot închis. Începând din luna mai am fost la 4 generaliști,un osteopat,posturală si un gastroenterolog care a zis ca nu e niciun organ si ca s ar putea sa fie vb de mușchi Sau os. Nu am nimic concret. Sunt sătulă de Rețete pe baza de sindolor si pastile care oricum nu fac nimic . Schimbarea poziției si pauzele m ar fi ajutat înainte,pana sa ma aleg cu aceasta problema.
LauraT

Goodvibes;n45998 wrote: Era bine daca făceam asa pana sa ma Aleg cu problema asta :( cum am scris si in post,nu mai lucrez de 5 luni pt ca efectiv nu pot sa stau mai mult de o ora Chiar si in șezut pt ca apare disconfortul si odată ce apare cam greu trece :( E totul legat de poziția in care stau. Sunt putine poziții in care pot sta si nu ma refer neaparat doar de munca ci si poziții normale de zi cu zi . De atunci s a cam schimbat totul si drastic.Stau sa ma gandesc ce naiba am putut sa cauzez in poziția aia de nu imi revin nici după 5 luni ??

Personal iti recomand un consult la neuro . Ceva este de ai dureri dupa numai o ora de stat in sezut sau intinsa . Vezi ce e si trateaza , sa poti munci linistita si sa nu se inrautateasca situatia , o problema la coloana poate evolua , iti spun din experienta .
Goodvibes

La radiografie nu s a vazut decât o mică curbura care cică nu reprezintă mari probleme( asa a zis generalistu) o sa fac un CT si o sa vedem. Cu greu am obținut si trimiterea pt radiografie. Daca mergi,vorbești si stai in picioare esti ok .. N ai nimic !!
Goodvibes

Sper ca Ai primit mesajul meu privat,MadaFY
Scrie răspuns