Paxum, concluzie finala.
-
Anonim1111
Buna , eu i-am trimis un mail lui Octav in care l-am intrebat mai multe lucruri , si anume : cum imi pot recupera banii ramasi pe cardul SEPA , despre cardul union pay ( e visa , e mastercard , pot plati la POS , de la ce atm pot scoate banii , pot face plati online, etc ) si despre cardul revolut, daca pot face transfer eft pe card revolut , si mi-a raspuns in sictir ca : pot face doar withdraw to external card pe revolut si ca acest card union pay e diferit de sepa si merge sa faci withdraw doar de la euronet . ABSOLUT NIMIC DE CUM NE PUTEM RECUPERA BANII RAMASI PE CARD ! Ca si cum nu a vazut ce am intrebat ! O totala lipsa de respect, de diplomatie si de orice sa evite aceasta intrebare !
-
Anonim1111
Eu una sincer , mi-as dori ca toate site-urile sa isi gaseasca o alta banca cu care sa colaboreze pentru plati si sa ne mai lase cu rahatul asta de paxum ca numai probleme au !
-
Anonim1111
octav@paxum.com
Daca intri in contul tau paxum , dar de pe un pc o sa iti apara suma acolo pe cardul sepa paused.
Aveam destui , dar sincer .. puteam sa am si 10 $ .. i don't give a fuck ! Nu fac pomana pentru Paxum !
Daca intri in contul tau paxum , dar de pe un pc o sa iti apara suma acolo pe cardul sepa paused.
Aveam destui , dar sincer .. puteam sa am si 10 $ .. i don't give a fuck ! Nu fac pomana pentru Paxum !
In sila, sec si vag mi s-a raspuns si mie. Cardul unionpay e un rahat din pct meu de vedere. Il accepta doar bancomatul euronet, am cautat pe youtube de bancomatele astea, lumea se plange de comisioane de 30, 60 la suta chiar, de faptul ca sunt cele mai mari scammuri de bancomate si de faptul ca unora li s-au clonat cardurile in bancomatele astea. Eu nu vreau sa ma mai risc cu banii mei. Platesc activari de carduri la paxum pt ce? Ca vad ca un card la ei tine cam 1 an maxim apoi dispare. La inceput imi aduc aminte ce politicos, amabil si saritor erau si octav si Chris pe twitter. Acum nici un scuipat nu mai dau pe noi. Probabil paxum si-a atins profitul dorit ca si firma apoi la revedere, nu isi mai dau interesul.
Eu m am mutat pe paxum dupa ce a fost problema cu e-payment, nici acum nu a deblocat cardul si cred ca sunt de acum 4 luni de zile. Pai si daca tine un an un card, după blocarea lui se mai primesc banii inapoi? Daca da, in cat timp? Pe ePayments au trecut aproximativ 4 5 luni si cardul inca nu a fost deblocat. Sa ma astept la situația asta si la paxum? 30%60% comision
) pai ce-s astia cu asa comisiane? Voi ce metoda de plata alege ti de acum?
-
Anonim1111
Ninanina;n45225 wrote: In sila, sec si vag mi s-a raspuns si mie. Cardul unionpay e un rahat din pct meu de vedere. Il accepta doar bancomatul euronet, am cautat pe youtube de bancomatele astea, lumea se plange de comisioane de 30, 60 la suta chiar, de faptul ca sunt cele mai mari scammuri de bancomate si de faptul ca unora li s-au clonat cardurile in bancomatele astea. Eu nu vreau sa ma mai risc cu banii mei. Platesc activari de carduri la paxum pt ce? Ca vad ca un card la ei tine cam 1 an maxim apoi dispare. La inceput imi aduc aminte ce politicos, amabil si saritor erau si octav si Chris pe twitter. Acum nici un scuipat nu mai dau pe noi. Probabil paxum si-a atins profitul dorit ca si firma apoi la revedere, nu isi mai dau interesul.
Complet adevarat, din ce am citit cardul union pay e un rahat ! Asa comisioane ... ce naiba ?!?! Am asteptat 4 luni pentru cardul vietii , nu l-am primit niciodata , apoi mi-au trimis altu , a venit intr-o luna ! Platim comisioane , activari de carduri .. pentru ce? Exact ce ziceam mai sus .. ca imi doresc ca toate site urile sa gaseasca o alta banca pentru a ne incasa banii ! Cu siguranta sunt si altele ! Dar aici trebuie sa intervina site-urile ! Pentru ca mie una mi-ar fi chiar greu sa am pentru 1 site o metoda de plata , pentru alte 2 site-uri o alta metoda si tot asa...
Complet adevarat, din ce am citit cardul union pay e un rahat ! Asa comisioane ... ce naiba ?!?! Am asteptat 4 luni pentru cardul vietii , nu l-am primit niciodata , apoi mi-au trimis altu , a venit intr-o luna ! Platim comisioane , activari de carduri .. pentru ce? Exact ce ziceam mai sus .. ca imi doresc ca toate site urile sa gaseasca o alta banca pentru a ne incasa banii ! Cu siguranta sunt si altele ! Dar aici trebuie sa intervina site-urile ! Pentru ca mie una mi-ar fi chiar greu sa am pentru 1 site o metoda de plata , pentru alte 2 site-uri o alta metoda si tot asa...
-
Anonim1111
Grey2000;n45227 wrote: Eu m am mutat pe paxum dupa ce a fost problema cu e-payment, nici acum nu a deblocat cardul si cred ca sunt de acum 4 luni de zile. Pai si daca tine un an un card, după blocarea lui se mai primesc banii inapoi? Daca da, in cat timp? Pe ePayments au trecut aproximativ 4 5 luni si cardul inca nu a fost deblocat. Sa ma astept la situația asta si la paxum? 30%60% comision
) pai ce-s astia cu asa comisiane? Voi ce metoda de plata alege ti de acum?
eu tot rahatul de paxum , si o sa transfer prin eft pe cardul bcr ... momentan ! dar nu merge la nesfarsit ! dupa ,. nu stiu .. caut solutii .
eu tot rahatul de paxum , si o sa transfer prin eft pe cardul bcr ... momentan ! dar nu merge la nesfarsit ! dupa ,. nu stiu .. caut solutii .
Este deranjat tot sistemul asta. Prin eft, care i comisionul si in cat timp ajung banii? Sunt probleme daca transfer la ing? Eu cand ajung acasa, in 2 zile, o sa incerc acest card union pay sa vad daca-i chiar atat de rau pe cat se zice, ca l am, doar nu l am activat si o sa anunt aici care-i situația cu el. Se stie sigur ca doar la un singur atm se pot scoate bani de pe cardul Uninonpay? Este o informație oficiala? Si in final, banii de pe sepa se mai pot recupera sau ii consider pierduți?