Vorbeste lumea!, frica multor modele de videochat
- Best Studios
Daca fiecare barfa spusa despre noi ar costa 5 dolari, acum am fi bogate. Zvonurile, zanzania si intrigile sunt in ADN-ul romancelor trecute de prima tinerete, dar nu numai. Lumea vorbeste si nu o poti opri, mai ales atunci cand viata ta e de 1000 de ori mai buna ca a ei. In plus, asta nu iti tine de foame si nici nu te incalzeste. Deci, de ce te-ai consuma aplecand urechea la ceea ce spun cei care te invidiaza, in loc sa iti urmezi intuitia in cariera pe care ai ales-o?
Da, stiu, vor spune ca cine stie cu ce te ocupi, cine stie ce faci la studio si cate si mai cate. Dar niciodata nu iti vor spune in fata, fiindca stiu foarte bine ca nu au de ce. Esti independenta, nu te-ai agatat de un barbat pentru a-ti cumpara o casa, o masina sau orice alt bun de valoare. Unde mai pui ca nu ii deranjezi cu absolut nimic; sau poate ca reusitele tale ii deranjeaza cel mai tare? Oricare ar fi contexul, trebuie sa intelegi un singur lucru: cei care te barfesc nu iti aduc niciun beneficiu, ba chiar te distrag de la drumul care te va duce spre succes!
Nu e treaba ta ce zice lumea! Dedica-te alegerilor tale!
Sa spune ca informatia inseamna putere. Dar mai putem vorbi de putere atunci cand persoane dezinformate folosesc neadevaruri pentru a rani femei nevinovate? Din pacate, multi oameni prefera sa raspandeasca informatii daunatoare sau detalii intime despre ceilalti, indiferent daca sunt adevarate sau nu. Aceasta este ceea ce se numeste barfa. Oamenii barfesc pentru a-i rani pe ceilalti, pentru a se simti bine cu ei insisi si pentru a simti ca au putere asupra altora.
Citeste tot articolul aici ->> https://beststudios.ro/noutati-in-vi...videochat.html