Fa bani fara efort
Cum faci bani fara prea multe compromisuri pe videochat cuplu? Simplu ,eu asa am facut ! Dupa 6 luni de videochat singura dar si in cuplu,am intrat pe un domeniu care nu ma interesa prea mult la inceput.Mistress ! Fetelor ,a fost o idee geniala ,nu imi introduc nimic ,nu sunt obligata sa ma dezbrac(doar sunt stapana nu?) Membrii sunt in extaz si mult mai multi....Deci VREI SA FACI BANI fara efort? Fa asa , alege un partener fara inhibitii,sa ii placa banii ...cu restul ...se obisnuieste .Si sa inceapa jocul: ii introduci lui degetele in fund nu tie,il legi bine de testicule ,ii prinzi carlige de sfarcuri,faci la cerere pipi pe el (bani multi),il dai cu ruj,il pui sa iti faca el cunnilingus,faci CBT,ESTE IMPORTANT .Cbt-ul este foarte iubit de consumatorii de hard ,(Cbt= bstaita la puta goala cu o curea !) Faci jocuri interactive (pentru x credite fac asta ) De exemplu Eu castig pe jocul spanking in jur de 100 de credite pe ora =(100 $) 10 CREDITE =10 nuiele la fundul gol.Jocul cu nuiaua l-am luat de pe un site fetish.Partenerul are fundul rosu uneori dungi,dar una peste alta ,am ajuns la castiguri de peste 2500 euro pe luna in doar 3 luni,in conditiile in care inainte abia castigam 500 euro cand era ok.Deci fetelor ! GASIT-IVA UN PARTENER CURAJOS,SI FACETI BANI ADEVARATI !Succes la pedepsit!
-
daniellake
Eu ma bag daca vrea cineva sa faca la cuplu cu mine sclav eu sunt dispus sa incerc, ma gasiti pe whatsup la 0701.690.702
Revin cu lămuriri pentru daniellake,pentru a face bani într-adevăr și mulți,sclavul nu are voie sa vorbească,iar mistress trebuie sa îl pedepsească fara prea multe cuvinte,un dildo in gura și vreo 250 de cravașe la fundul gol pe zi...fac minuni.Un pipi făcut la timp pe fundul roșu al sclavului la fel,nu mai povestim și de dildoul băgat în fund atât cât e posibil,și de masrurbatul continuu și întrerupt exact la momentul când e gata să își dea drumul...Crezi că reziști ???
Adica pentru 1250 euro pe luna (2500 impartit la doi) sa fii supus unor astfel de chinuri? Pe orice santier ca salahor se castiga banii astia fara umilinta doar prin munca. De exemplu daca iti bati un pic capul te straduiesti ca webmaster in 3 ani de munca asidua poti ajunge sa castigi de 10 ori banii aia pe luna cu multa munca si multe ore petrecute in fata calculatorului dar fara sa fii umilit. Daca ai o inclinatie inascuta pentru a fi sclav atunci e alta treaba, fiecare cu fetish-ul lui!
Ce sa zic? Spor la treaba!
Ce sa zic? Spor la treaba!
Live Cams | Live Sex |
axa;n44338 wrote: Cum faci bani fara prea multe compromisuri pe videochat cuplu? Simplu ,eu asa am facut ! Dupa 6 luni de videochat singura dar si in cuplu,am intrat pe un domeniu care nu ma interesa prea mult la inceput.Mistress ! Fetelor ,a fost o idee geniala ,nu imi introduc nimic ,nu sunt obligata sa ma dezbrac(doar sunt stapana nu?) Membrii sunt in extaz si mult mai multi....Deci VREI SA FACI BANI fara efort? Fa asa , alege un partener fara inhibitii,sa ii placa banii ...cu restul ...se obisnuieste .Si sa inceapa jocul: ii introduci lui degetele in fund nu tie,il legi bine de testicule ,ii prinzi carlige de sfarcuri,faci la cerere pipi pe el (bani multi),il dai cu ruj,il pui sa iti faca el cunnilingus,faci CBT,ESTE IMPORTANT .Cbt-ul este foarte iubit de consumatorii de hard ,(Cbt= bstaita la puta goala cu o curea !) Faci jocuri interactive (pentru x credite fac asta ) De exemplu Eu castig pe jocul spanking in jur de 100 de credite pe ora =(100 $) 10 CREDITE =10 nuiele la fundul gol.Jocul cu nuiaua l-am luat de pe un site fetish.Partenerul are fundul rosu uneori dungi,dar una peste alta ,am ajuns la castiguri de peste 2500 euro pe luna in doar 3 luni,in conditiile in care inainte abia castigam 500 euro cand era ok.Deci fetelor ! GASIT-IVA UN PARTENER CURAJOS,SI FACETI BANI ADEVARATI !Succes la pedepsit!
Daca as face in vdc banii astia mi-ar fi in primul rand rusine sa ma LAUD pe un forum ...
In al doilea rand , nu te obliga nimeni , daca faci de acasa mai ales ,sa iti bagi nimic.
500 de euro pe luna cand era ok ...Really ? Si babele de 60 de ani fac mai mult ...
Daca as face in vdc banii astia mi-ar fi in primul rand rusine sa ma LAUD pe un forum ...
In al doilea rand , nu te obliga nimeni , daca faci de acasa mai ales ,sa iti bagi nimic.
500 de euro pe luna cand era ok ...Really ? Si babele de 60 de ani fac mai mult ...