Lovense

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anonim1111

Am o problema cu jucaria lovense lush 2 . si anume nu mi se mai conecteaza la nicio aplicatie de pe telefon , nici lovense connect , nici lovense remote , nici body chat ( cea pentru streamray ) . jucaria in sine functioneaza , se aprinde beculetul , daca apas pe buton vibreaza, bluetooth ul telefonului il recunoaste , dar cand apas pe lush toy in bluetooth ul telefonul imi spune sa conectez din aplicatie , dar aplicatiile nu imi gasesc jucaria . am dezinstalat si reinstalat aplicatiile , insa fara succes . A mai patit cineva asa? Sa se fi stricat bluetooth ul jucariei?? :( Am cumparat jucaria in 17 august , deci are aproape 5 luni !
No avatar
Penguin

Anonim1111;n43609 wrote: Am o problema cu jucaria lovense lush 2 . si anume nu mi se mai conecteaza la nicio aplicatie de pe telefon , nici lovense connect , nici lovense remote , nici body chat ( cea pentru streamray ) . jucaria in sine functioneaza , se aprinde beculetul , daca apas pe buton vibreaza, bluetooth ul telefonului il recunoaste , dar cand apas pe lush toy in bluetooth ul telefonul imi spune sa conectez din aplicatie , dar aplicatiile nu imi gasesc jucaria . am dezinstalat si reinstalat aplicatiile , insa fara succes . A mai patit cineva asa? Sa se fi stricat bluetooth ul jucariei?? :( Am cumparat jucaria in 17 august , deci are aproape 5 luni !

da,si mie!cred ca s facute sa se strice!cand dadeam controlul cuiva,se deconecta,si mi strica toate ploile!
Scrie răspuns