Mai mult teasing
Fetelor, stie cineva daca se organizeasa cursuri pentru dans la bara in Iasi? Imi doresc mult de tot sa invat. Sunt membri care dau muulti banuti doar pentru dansul la bara, nu mai spun ca in felul acesta imi adun membri in camera si nu ma plang deloc de trafic. ;;)
Buna,fetelor. Observand intrebarile voastre, m-as putea considera norocoasa. Nu demult in studioul la care sunt, colegele mele intrebau mereu de cursuri speciale de dans, pana cand intr-o zi doamna manager ne-a facut o mare surpriza tuturor si ne-a adus o domnisoara specializata in asemenea dansuri :"> Va puteti inchipui ca am fost extrem de incantate de idee. A venit mai multe zile la rand si ne-a invatat multe lucruri frumoase si utile, ne-a initiat in tainele dansului provocator, lasciv. E de prisos sa va spun ca ne-a adus si castiguri substantiale. ;;) Trebuie doar sa iti doresti cu adevarat si se va indeplini.
anastasia, te rog ajuta-ne si spune-ne, la ce studio lucrezi? Este o idee foarte buna, sa aduca o profesoara in studio care sa initieze fetele in dans... Crede-ma, sunt o groaza de fete pe site-uri daca te uiti, care habar nu au sa se miste...:(iar mie mi se pare foarte important acest aspect.
Bianca;2665 wrote: anastasia, te rog ajuta-ne si spune-ne, la ce studio lucrezi? Este o idee foarte buna, sa aduca o profesoara in studio care sa initieze fetele in dans... Crede-ma, sunt o groaza de fete pe site-uri daca te uiti, care habar nu au sa se miste...:(iar mie mi se pare foarte important acest aspect.
Buna,Bianca :) Eu sunt din Iasi si colaborez cu Lucky Studio. Ai dreptate, multe fete ar avea nevoie de ajutor. Ar dori sa invete, insa poate nici partea financiara nu le ajuta prea mult. Este cu atat mai bine atunci cand ai parte de aceste cursuri din partea studioului, oferite gratuit.
anastasia;2682 wrote: Buna,Bianca :) Eu sunt din Iasi si colaborez cu Lucky Studio. Ai dreptate, multe fete ar avea nevoie de ajutor. Ar dori sa invete, insa poate nici partea financiara nu le ajuta prea mult. Este cu atat mai bine atunci cand ai parte de aceste cursuri din partea studioului, oferite gratuit.
Multumesc, anastasia! Ma voi interesa de termeni si conditii de angajare si...cine stie? poate devenim colege ;)
Chiar este folositor videoclip-ul postat de tine, Antonia. Mie imi place foarte mult Anastasia Sokolova, este din Ucraina si a participat la concursul Ukraine's Got Talent ....din pacate a iesit pe locul 2 :(. Ceea ce practica ea este mai degraba gimnastica artistica la bara si necesita ani de antrenament intens pentru a ajunge la performanta.
Anastasia Sokolova are si o scoala de dans la bara si m-am gandit sa va arat acest video :P
https://www.youtube.com/watch?v=NArgxQfcd_w
Anastasia Sokolova are si o scoala de dans la bara si m-am gandit sa va arat acest video :P