Traffic ultimele perioade

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anonim1111

Buna , voua cum va merge in ultimele perioade? Ceva schimbari in privinta traficului? La mine e mort pe toate siteurile efectiv , si nu stiu ce sa cred .. daca e de la mine , sau e pur si simplu o perioada cu trafic mort .
No avatar
Chillyourheart

Cel mai probabil e doar la tine altfel ar da faliment site urile. Gaseste ce site uri ti se potrivesc si stai pe ele.
No avatar
SophyDavis

Depinde mult pe ce site lucrezi. Luna noiembrie este in general o luna mai slaba pentru ca sunt atatea sarbatori - Thanksgiving, BlackFriday etc. Insa depinde si de tine foarte mult.
No avatar
Myke_anne

Nu prea exista perioada proasta. In orice moment dau un exeplu pe chaturbate sunt fete care au 500$-1000$ facuti. Normal ca daca showul nu este destul de interesant si nu te clasezi in primele pagini sau peste 1000 useri sa fie greu . Daca urmariti siteul chaturbate100.com vedeti cum au crescut incasarile pe grafic mai ales sambata cand este cu 10% mai mult. Sunt peste 10 20 modele din romania care fac 20 30.000$ lunar . Dar au un show interesant. E ca la tv. Te ai uita la o emisiune de stiri unde nu se vorbeste nimic si prezentatoarea sta pe telefon? Asa sunt si 90% din fetele din romania apoi se plang.
AyleeBloom

Heii, depinde cel mai mult de tine, eu una am inceput sa fiu mult mai activa sa atrag mai multi membrii in camera. Poate incerci ceva nou :D in functie de ce iti place si tie. Oricum acum ca a venit decembrie, ma bazez pe traficul mare de sarbatori! Iti recomand sa stai cateva ore si de craciun/ revelion. Incasarile sun foarte bune atunci. Mult succes!
Scrie răspuns