Studiouri care lucreaza exclusiv cu LiveJasmin
Buna fetelor! Care este faza cu ”Studio Certificat LiveJasmin”?! Am vazut reclame peste tot cu ”Noi suntem LiveJasmin Certificat Silver/Gold” si nu inteleg care-i schema. Eu lucrez in prezent de la un studio care nu este ”certificat”, dar eu lucrez oricum numai pe LJ. Multumesc anticipat!
-
JusticeCam
Astea sunt:
https://modelcenter.livejasmin.com/en/certified-studios?pc_session=f7a1377cb44c38c8ad211a6372453322&session=f7a1377cb44c38c8ad211a6372453322
https://modelcenter.livejasmin.com/en/certified-studios?pc_session=f7a1377cb44c38c8ad211a6372453322&session=f7a1377cb44c38c8ad211a6372453322
Georgy, si eu m-am interesat mult inainte sa incep cum sta treaba cu studiourile cu certificare, voiam sa stiu daca e cazul sa-mi indrept atentia catre unul sau.. nu. Cert este ca e mai bine sa lucrezi pe un singur site, sa fii concentrata numai acolo! LJ e un site pe care poti sa faci performanta! Sfatul meu este ca daca tot lucrezi numai pe LJ, du-te la un studio certificat, ca e mai ok din toate punctele de vedere!
Hai ca-ti explic eu cum sta treaba cu studiourile certificate Jasmin. Long story short: Sunt de trei tipuri: Bronze, Silver si Gold (in functie de cate modele au: daca au putine modele, sunt Bronze. Daca au mai multe, sunt Silver, iar daca au si mai multe, sunt Gold).
- Charm Group
Buna, fetelor! Multumim pentru mentionare!
Jasmin Certified Studio inseamna cel mai inalt nivel de calitate la care un studio de videochat poate aspira si pe care il poate oferi modelelor pe LiveJasmin. In alta ordine de idei, da, exista trei tipuri de Certificare: Bronze, Silver si Gold.
Noi cand am obtinut Certificarea LiveJasmin am inceput cu Silver. La vremea respectiva, in 2017, aveam aproximativ 150 de modele si doar 5 modele care se apropiau de 10.000$ periodic. In ultimul an, in schimb, am pus accentul pe calitate, asa ca avem in prezent aproximativ 60 de modele serioase si cu multa dorinta de succes.
Acum, 20 dintre ele castiga frecvent peste 10.000$ in fiecare perioada, iar trei dintre acestea 60 reusesc sa fie deseori in Top 3 Jasmin Earnings, castigand, astfel, peste 20.000$/perioada.
Ne mandrim cu o medie de 4.500$/perioada pentru modelele Charm.
O zi frumoasa!
Pentru orice intrebare sau nelamurire, suntem aici, sau ne puteti gasi pe www.charmstudios.ro ori la numarul de telefon 0784.70.70.80!
Jasmin Certified Studio inseamna cel mai inalt nivel de calitate la care un studio de videochat poate aspira si pe care il poate oferi modelelor pe LiveJasmin. In alta ordine de idei, da, exista trei tipuri de Certificare: Bronze, Silver si Gold.
Noi cand am obtinut Certificarea LiveJasmin am inceput cu Silver. La vremea respectiva, in 2017, aveam aproximativ 150 de modele si doar 5 modele care se apropiau de 10.000$ periodic. In ultimul an, in schimb, am pus accentul pe calitate, asa ca avem in prezent aproximativ 60 de modele serioase si cu multa dorinta de succes.
Acum, 20 dintre ele castiga frecvent peste 10.000$ in fiecare perioada, iar trei dintre acestea 60 reusesc sa fie deseori in Top 3 Jasmin Earnings, castigand, astfel, peste 20.000$/perioada.
Ne mandrim cu o medie de 4.500$/perioada pentru modelele Charm.
O zi frumoasa!
Pentru orice intrebare sau nelamurire, suntem aici, sau ne puteti gasi pe www.charmstudios.ro ori la numarul de telefon 0784.70.70.80!
Charm Group - The Heart Of LiveChat - Charm Studios
-
AmelieSlade
Si eu lucrez la studio20 si singurul site pe care lucrez este LiveJasmin. Si noi avem certificare gold LiveJasmin ceea ce inseamna cel mai inalt grad de performanta al unui studio