Videochat in apartament

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
AA2019

Buna seara,

De cateva luni desfasor activitatea de videochat din propriul apartament crezand ca este foarte simplu sa imi declar veniturile in baza unei declaratii unice. Am aflat cu stupoare ca nu se poate, discutand cu mai multe firme de contabilitate. Nu stiu daca este strategia firmelor de contabilitate de a incasa venituri sau este adevarat, asa ca va intreb ce voi, cei independenti. Cum procedati cu declaratia venitului? O varianta propusa de contabila ar fi sa imi infiintez un PFA, dar am inteles ca am nevoie de acordul asociatiei de proprietari, ceea ce probabil va fi incomod pentru mine sa le dezvalui activitatea. Ma poate ajuta cineva cum imi pot declara veniturile fara sa ma trezesc cu ANAF sau mascatii peste mine?

Multumesc frumos :)
Nord

Nu poti lucra legal in Romania daca nu esti autorizat. Legea spune ca orice activitate cu continuitate trebuie autorizata. PFA este optiunea cea mai simpla si rapida. Te duci singura la camera de comert si-ti spun ei clar daca iti trebuie acordul asociatie sau nu. Eu am PFA doar ca locuiesc la casa si nu mi-a trebuit acordul nimanui. Si in caz ca-ti trebuie acordul asociatiei nu te stresa nu exista cod CAEN dedicat vidochatului! Asa ca o sa le zici ca tu lucrezi de exemplu ca si afiliat de acasa castigi sume modice si doresti sa le declari atata tot!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
AA2019

Nord;n42807 wrote: Nu poti lucra legal in Romania daca nu esti autorizat. Legea spune ca orice activitate cu continuitate trebuie autorizata. PFA este optiunea cea mai simpla si rapida. Te duci singura la camera de comert si-ti spun ei clar daca iti trebuie acordul asociatie sau nu. Eu am PFA doar ca locuiesc la casa si nu mi-a trebuit acordul nimanui. Si in caz ca-ti trebuie acordul asociatiei nu te stresa nu exista cod CAEN dedicat vidochatului! Asa ca o sa le zici ca tu lucrezi de exemplu ca si afiliat de acasa castigi sume modice si doresti sa le declari atata tot!

Multumesc frumos pentru raspuns. Apreciez:) Problema cu vecinii este ca au auzit ceva zgomote si se intrebau de unde vin. La un moment dat se gandeau ca exista un studio de videochat in bloc... Mi-ar fi destul de greu sa adun semnaturile pentru o astfel de activitate, sper doar sa nu ma banuiasca :)). Acum sunt putin pe silent in timpul jobului si totusi cred ca voi adauga un coed caen pe SRL ul pe care il detin, astfel incat sa fiu in siguranta. Multumesc inca o data:)
Scrie răspuns