O recomandare va rog

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Grey2000

Buna ziua! A trecut 9 luni de cand fac chat, totul a mers super bine pana acum chiar daca aparatura a fost una neprofesionala! Am lucrat mereu cu un program de streaming de pe telefoanele de ultima generatie punand accent pe cele care au cea mai puternica camera . Nu s-a plans nimeni niciodata de calitatea video, dar acum imi doresc sa fac totul mai profi, as dori sa achizitonez un echipament (pc,leptop+camera) care sa ma ajute sa intru pe mai multe site-uri fara probleme si cu o calitate video superioara ! Doresc sa ofer un content la cea mai inalta calitate . Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi chiar si niste link-uri cu aparuta potrivita pentru asta . Mi-ar trebui leptop sau pc pentru ceea ce-mi doresc eu? La camera am vazut ca multe modele spun de logitech c920 insa mi-as dori ceva mult mai superior. Astept sfaturi cat si link-uri cu produsele potrivite daca stiti . Va multumesc tuturor celor care incercati sa ma ajutati si va dedicati un scurt timp pentru a raspunde !
No avatar
AA2019

Grey2000;n42732 wrote: Buna ziua! A trecut 9 luni de cand fac chat, totul a mers super bine pana acum chiar daca aparatura a fost una neprofesionala! Am lucrat mereu cu un program de streaming de pe telefoanele de ultima generatie punand accent pe cele care au cea mai puternica camera . Nu s-a plans nimeni niciodata de calitatea video, dar acum imi doresc sa fac totul mai profi, as dori sa achizitonez un echipament (pc,leptop+camera) care sa ma ajute sa intru pe mai multe site-uri fara probleme si cu o calitate video superioara ! Doresc sa ofer un content la cea mai inalta calitate . Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi chiar si niste link-uri cu aparuta potrivita pentru asta . Mi-ar trebui leptop sau pc pentru ceea ce-mi doresc eu? La camera am vazut ca multe modele spun de logitech c920 insa mi-as dori ceva mult mai superior. Astept sfaturi cat si link-uri cu produsele potrivite daca stiti . Va multumesc tuturor celor care incercati sa ma ajutati si va dedicati un scurt timp pentru a raspunde !

Nu se inghesuie nimeni cu raspunsuri :)). Nici eu nu sunt experta, dar iti spun din experienta cum am procedat. In moment de fata am o camera logitech 4k (se vede bine, destul de multumita, dar cu siguranta voi dori sa o schimb cu ceva mai performant). Multe studiouri merg pe varianta aceasta de camera :LOGITECH PTZ PRO . Stiu ca exista si variante mai bune dar nu vreau sa dau detalii fara sa fiu informata. Probabil depinde si de buget. La mine sotul este cel care s-a informat de acest aspect, iar cand am inceput eu sa fac videochat, in urma cu 8 luni, nu aveam un buget mare pentru camera. Referitor la PC-uri, iti recomand sa te duci in altex sau sa discuti cu un expert IT ce te va putea ajuta. CU siguranta un PC este cu mult peste orice laptop, si neaparat un ecran maricel. Eu lucrez de pe laptop si este putin mai greu cu descifratul numelor membrilor :)). SI inca ceva foarte important, sa instalezi windows 8. Un expert it mi-a dat acest pont. Este folosit de majoritatea studiourilor. Windows 10 da niste erori cu anumite programe, jucarii, etc. Iti spun ca am patit-o.... Succes! [h=1][/h]
Scrie răspuns