Bani primiți de la membri pe card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Foxy

Buna! Am o curiozitate. Sunt membrii care preferă să vă trimită bani prin western union/paypal etc..
Eu am o persoană care dorește să îmi vireze bani pe card... eu am card VISA de la banca Raiffeisen dar imi este teama sa ii dau datele deoarece ma gandesc sa nu ma cheme cei de la banca sa ma întrebe de unde am primit banii, pentru ca sunt nejustificati.

Exista cumva carduri/aplicatii speciale prin care se pot primi bani fara a-ți crea griji ca cineva s-ar putea sa te tragă la răspundere pentru acea sumă primită?

Voi ce metoda folositi pentru asemenea situații?
No avatar
Buttercup

Livecammodels, Unblur, Indiebill. Toate plătesc 80-85% din suma primită de membru.

Ai grija de identitatea ta, odată ce iti e aflată, nu stii ce poate face acea persoana cu informația. Nu promite niciodata nimic amoros, daca nu vrei sa fii încadrată prin absurd la înșelăciune.
No avatar
Candy1

Nu o sa te ia la intrebari banca pentru cateva sute de dolari. Eu am retras in contul bancar, de cateva ori, 3000 de euro si nu mi-a zis nimeni nimic.
Totusi, cum zice si Buttercup mai sus, membrul respectiv o sa afle multe detalii despre tine. Depinde cat de bine il cunosti si ce fel de om e. Eu nu am decat 1, maxim 2 membri carola as fi dispusa sa le dau informatii de genul fara sa am niciun dubiu referitor la ce ar putea face cu ele.
Scrie răspuns