Videochatul si viata sexuala

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Viata sexuala poate fi uneori afectata daca unul sau ambii parteneri sufera de scaderea dorintei sexuale.Potrivit unor noi studii o gama larga de facorii ne poate afecta libidoul:stresul,alcoolul,somnul insuficient,obezitatea,disfunctiile erectile,nivelul scazut al testosteronului,depresia,menopauza,lipsa de intimitate,parerea despre propriul corp si problemele de cuplu.
Cercetatorii au notat faptul ca persoanele care au parte de mai multi stimuli sexuali vizuali vor avea si o dorinta mai aprinsa de sex.Asta inseamna ca putem avea numeroase avantaje prin marirea orizontului in ceea ce priveste imaginatia cu ajutorul fanteziilor membrilor.

*Credeti insa ca videochatul va poate afecta viata sexuala?Sau putem privi acest job precum un atu pentru a invata sa castigam mai multa incredere in noi si sa putem ajunge sa clarificam anumite lucruri, sa fim educati sexual?
*Poate fi afectata viata sexuala mai mult la fetele care lucreaza single sau la cupluri?

Carina

Am invatat sa creez o bariera intre viata personala si munca.Incerc sa nu fiu afectata psihic in primul rand de cerintele neobisnute ale membrilor si de ce pot vedea in camera lor deoarece pot spune ca am trecut prin cateva experiente ciudate.Insa de ce sa nu recunosc ca am si invatat de la unii sa ma descopar si sa incerc lucruri noi pe care mai apoi le-am incercat cu iubitul meu.Acesta a fost foarte incantat ca nu il ignor si ca el este singurul care ma face sa ma simt cu adevarat bine.:">
Nord

Viata sexuala poate fi afectata drastic in cazul celor care lucreaza la cuplu , sexul fiind asociat de subcostient cu munca si este extrem de greu ca , creierul sa faca diferenta , e un lucru dovedit ! In schinb daca doar unul din parteneri lucreaza in domeniu sau amandoi lucreaza separat lucrurile sunt mai simple in multe cazuri video chatul fiind chiar benefic ca se aduna tensiune sexuala iar partidele de sex sunt mai intense !
Live Cams | Live Sex |
No avatar
anastasia

Daca privesti tot ce se intampla ca pe un job si nu te lasi influentat/a de nimic, viata sexuala nu are de suferit. In schimb, daca aduni nemultumiri, frustrari, neplaceri etc. automat are de suferit si ceea ce se intampla in intimitate.
No avatar
Camelia

Poate fi afectata daca permiti acest lucru. Am avut parte si de momente in care am invatat mai multe, am stat de vorba cu persoane care mi-au explicat lucruri si notiuni pe care nu le cunosteam inainte si despre care nu aveam nici cea mai vaga idee - este la fel ca in oricare alt domeniu de activitate: nu stii totul de la inceput, dar pas cu pas inveti si devii expert. Cuplurile pot cadea in capcana de a nu mai sti sa faca diferenta intre online si real, virtual si viata adevarata, insa nu putem generaliza - sunt cazuri si cazuri.
No avatar
Andrei85

Mi se intampla sa imi scada libidoul ,cred ca e normal totusi avand in vedere ca sunt barbat....De cand lucrez in bransa asta am mai invatat diverse tips-uri,insa seara sunt destul de obosit, si partenera mea (fac si cuplu si separat) simte la fel.De multe ori preferam sa ne odihnim si sa ne relaxam.
No avatar
Antonia

Atat timp cat nu iti schimbi obiceiurile, continui sa ai aceleasi sentimente pentru partenerul tau, nu cred ca viata sexuala poate fi schimbata in vreun fel de practicarea acestui job. Important este sa comunici cu partenerul, sa exprimi si verbal ceea ce simti si nu in ultimul rand sa fim atente la propriile simtiri, senzatii.
Clara

Cred ca viata sexuala poate fi mai buna in cuplu, atunci cand partenerul stie unde lucrezi, deoarece subconstient il incita faptul ca te doresc mai multi barbati si ca nu te pot avea. Este clar ca atunci cand esti dorita esti mai apreciata si pretuita de partener, practic cresti in ochii lui, chiar daca uneori se mai strecoara si o picatura de gelozie. Asta este ceea ce am observat eu in relatia mea. :)
Cat despre experienta, este clar ca in acest job capeti cat mai multa, mai ales ca tot timpul trebuie sa te gandesti la ceva nou, pentru a nu plictisi membrii. Acelasi lucru il faci involuntar si acasa. Vorbim de ''defect profesional'' cum s-ar spune...;)
Alessia

Daca partenerul nu are nimic impotriva faptului ca lucrezi in acest domeniu, trebuie sa inteleaga ca sunt zile in care te simti epuizata, iar daca lucreaza si el in acest domeniu, sigur va intelege mult mai bine momentele dificile. Este adevarat ca poate interveni si gelozia din ambele parti (atunci cand amandoi lucreaza in acest domeniu), dar cred ca tine de fiecare in parte ce isi doreste cu adevarat pe viitor.
No avatar
Miriam

Cred ca am acumulat ceva experienta de cand lucrez in acest domeniu. Partenerul meu este foarte fericit si a recunoscut si el ca viata noastra s-a imbunatatit, amandoi suntem mai fericiti si nu am avut nimic de pierdut de cand practic acest job.
Scrie răspuns