Livejasmin

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ana123

Bunaaa! Mi-am facut cont pe jasmin de curand si as avea si eu nevoie de niște sfaturi, va rog. Am auzit de fete care fac niște sume fabuloase, nu ma gandesc la acele sume, evident, pentru ca de abia am început munca pe acest site, dar as vrea si eu sa stiu cum as putea sa imi ridic contul, ca sa zic asa. Am auzit ca e un site cu foarte mult trafic, dar eu daca discut cu 3 4 membri intr-o zi e mult. Mulțumesc!
AyleeBloom

Buna! Eu iti recomand sa iti faci un program pe care sa il respecti. Ar fi o prima regula, si chiar functioneaza, mai ales cand iti faci o baza de membrii care stiu deja la ce ora te gasesc online. Pe camera ar trebui sa fii cat mai activa, sa ai o atitudine flirty dar naturala, asta ii atrage foarte mult. Si fiind la inceput, ti-as recomanda muuuulte VIP-uri. Eu asa am facut si incet incet mi-am adus contul unde trebuie. Sper ca te-am ajutat :* mult succes
NikyJonnes

Hello, trebuie sa tii cont ca esti la inceput si ca orice lucru bun necesita munca. Trebuie sa iti faci un program si sa te tii de el pentru a forma un "fanbase" loial. Ajuta foarte mult si aparatura de calitate, sugerez daca ai posibilitate, sa investesti intr-o camera buna pentru ca este foarte importanta calitatea imaginii. Daca nu ai posibilitate acum, incearca in timp sa investesti in cate ceva care sa imbunatateasca experienta si o sa observi diferenta. Daca ai rabdare o sa vina de la sine, daca nu observi imbunatatiri dupa o perioada mai lunguta de timp, iti sugerez sa incerci cu un studio si sa vezi cum merge. Sper ca te ajuta!
NataliaSynn

Hey, sunt de acord cu ceea ce au scris fetele mai sus, doar ca eu as adauga inca ceva: te-ar ajuta super mult sa lucrezi dintr-un studio. Acolo ai putea beneficia si de suport care te ajuta mult. Vorbesc din proprie experienta :) Mult succes!
No avatar
Ana123

Mulțumesc mult pentru răspunsuri! ❤️
Scrie răspuns