Voi cu ce atrageti membrii in camera voastra?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
AyleeBloom

Buna fetelor,

Sunt curioasa, ce topicuri abordati cu membrii in general? Faceti ceva special cu care ii atrageti in camera? Show, subiecte interesante? Am vazut la un moment dat un film despre un model de videochat care avea cate o tematica pentru fiecare zi de logare. Voi ati incercat? Functioneaza?
No avatar
Chillyourheart

De ce nu ii intrebi pe cei care se ocupa de tine la studio ca pana acum i-ai tot laudat sau nu esti multumita de ce iti ofera . ori folosesti un cont fals esti "undercover":)))
AyleeBloom

Chillyourheart;n42409 wrote: De ce nu ii intrebi pe cei care se ocupa de tine la studio ca pana acum i-ai tot laudat sau nu esti multumita de ce iti ofera . ori folosesti un cont fals esti "undercover":)))

Heei, multumesc pentru ajutor, nu prea m-ai ajutat cu nimic, dar apreciez ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi. Nu stiu cand a fost un lucru rau sa auzi idei si din alta parte, dar banuiesc ca depinde de fiecare cat de mult vrea sa se dezvolte. Faptul ca cei de la studio-ul la care lucrez ma ajuta nu are nimic de-a face cu dorinta mea de a incerca ceva diferit. Am I wrong? N-ar trebui sa caut idei si de la alte fete care poate au incercat si a functionat? Sau te-am deranjat cu ceva de ti-ai rupt din timp sa arunci cu hate? :))
Adania

Chilly draga, imi plac underf*cker-ii ca tine! Comenteaza si ei ca sa fie in treaba!
Ce fac eu? Vorbesc cu ei in mod direct! Uneori sunt chiar si directa si ii intreb ca daca tot sunt atat de curiosi de ce nu ma iau mai bine in privat si vor afla raspunsul la intrebarea pusa de ei. Tease-ul e foarte important fie ca dansezi sensual sau te folosesti de mimica, zic eu. Incerc sa le dau si raspunsuri care sa aiba o aura de mister, dar in acelasi timp emana sexualitate.
Scrie răspuns