Păreri Streamate / Standard Studio
- Daria.Paun
Streamate este un site de top pe care se fac bani si mai ales prin colborare cu Standard Studio deoarece fiind model la acest studiu ai listare preferentiala chiar pe prima pagina ;;)
-
Chillyourheart
Daria.Paun;n47584 wrote: Streamate este un site de top pe care se fac bani si mai ales prin colborare cu Standard Studio deoarece fiind model la acest studiu ai listare preferentiala chiar pe prima pagina ;;)
V-au murit laudatorii ?
) cel putin invata sa scrii corect si lasa vrajeala.
V-au murit laudatorii ?
- YourLovelyOne
Buna...
Pot sa stiu de ce atunci cand merg la streamate.com si fac click pe orice model, ma duce pe un site dubios si nu in pagina de profil a modelului pe care am facut click? E tare ciudata treaba asta, stiti cumva de ce se inrampla asa ceva?
Pot sa stiu de ce atunci cand merg la streamate.com si fac click pe orice model, ma duce pe un site dubios si nu in pagina de profil a modelului pe care am facut click? E tare ciudata treaba asta, stiti cumva de ce se inrampla asa ceva?
- YourLovelyOne
Vrei sa spui ca oricine incearca din Romania sa acceseze orice profil de pe streamate este blocat?! Adica site ul a blocat accesul utilizatorilor din Romania? In prima pagina oricum apar primele listate cele din Romania, pentru ca ma ia dupa IP, asa ca cele din Romania care nu au blocat tara in contul lor de model, pot fi vazute in prima pagina, pe primele pozitii.
-
Intheshadow
Da ,asa iti apare,dar daca folosesti proxy adica sa schimbi ip ul nu ti va mai apare modelele din ro pe prima pagina..