Epayments helpppp
Buna! Am nevoie de ajutorul vostru, va rooog!!Tocmai ce voiam sa imi deschid un cont de Epayments, toate bune si frumoase, pana ma lovesc de prima problema, adress confirmation. Booon, citesc, poti dovedi adresa din buletin cu o factura(apa, gaze, enel) sau cu (zic ei) un extras de cont de la banca. Bam apare problema, nu detin o casa, in consecinta toate facturile mentionate mai sus vine pe numele proprietarului....minunat. Le dau mail, intrebandu-i daca pot adauga ca si confirmare factura de la abonamentul de telefon...primesc raspuns ca nu se poate intru cat nu este una dintre cele 3 facturi pe care ei le doresc si sa le dau o poza la extrasul de cont de la banca. Ma duc, scot extrasul de cont, ma uit pe el, nema adresa. Are cineva vreo idee ce pot face in situatia asta? Va rooog ajutati-ma si pe mine ca sunt lipsita de orice idee!
Chillyourheart;n40462 wrote:
poti pune contractul de la banca de cand ai deschis contul pe el ar trebui sa apara si adresa si numele tau. daca nu vorbeste cu cei de la banca sa iti trimita un extras ceva mai detaliat care sa contina adresa.la ce banca esti ?
Am rezolvat, multumesc frumos!
poti pune contractul de la banca de cand ai deschis contul pe el ar trebui sa apara si adresa si numele tau. daca nu vorbeste cu cei de la banca sa iti trimita un extras ceva mai detaliat care sa contina adresa.la ce banca esti ?
Am rezolvat, multumesc frumos!