mi-au disaprut banii de pe paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Agnes

aproximativ acum 5 luni din cauza ca vechiul card paxum nu mergea desi mai aveam bani pe el , mi-am comandat altul nou .
l-am anulat pe cel vechi si insfarist dupa o lunga asteptare astazi primesc cardul , il activez iar banii pe care ii aveam pe vechiul card nu mai apar pe cardul acesta nou.
nu ca ar fi o avere 480 de dolari dar totusi e o zi de munca .....le-am dat mail celor de la paxum , astept sa mi raspunda.
vreau sa stiu daca altcineva s-a mai confruntat cu asemenea situatie , si daca da ce au facut.
EllaM.

Agnes;24334 wrote: aproximativ acum 5 luni din cauza ca vechiul card paxum nu mergea desi mai aveam bani pe el , mi-am comandat altul nou .
l-am anulat pe cel vechi si insfarist dupa o lunga asteptare astazi primesc cardul , il activez iar banii pe care ii aveam pe vechiul card nu mai apar pe cardul acesta nou.
nu ca ar fi o avere 480 de dolari dar totusi e o zi de munca .....le-am dat mail celor de la paxum , astept sa mi raspunda.
vreau sa stiu daca altcineva s-a mai confruntat cu asemenea situatie , si daca da ce au facut.

si eu astept din decembrie 500$, cred ca o sa i astept mult si bine. M au trimis la TrueChash care cu toate dovezile fac pe prostii. aia e... riscuri..
No avatar
Agnes

minunat !
ce sa zic e de neacceptat asta , indiferent de suma .
multumesc pentru raspuns .
i-ai contactat pe cei de la true cash? daca da ce au spus?
No avatar
Nephi

Si eu tot din Decembrie astept tot aceasi suma :) . Doar ca mie mi-au facut manevra la POS , am dat sa fac o tranzactie, s-a blocat bancomatul, nu am primit bani sau chitanta, dar banii au disparut de pe cont... Astept raspuns de la truecash
EllaM.

Nephi;24520 wrote: Si eu tot din Decembrie astept tot aceasi suma :) . Doar ca mie mi-au facut manevra la POS , am dat sa fac o tranzactie, s-a blocat bancomatul, nu am primit bani sau chitanta, dar banii au disparut de pe cont... Astept raspuns de la truecash

Exact asa si la mine, dar am primit chitanta cum ca tranzactia nu a fost facuta, doar de pe card aparent :)
No avatar
Adelina

been there, done that, no more Paxum!
Sara.delicious

Ce metoda folosesti in loc de paxum si ce card multumesc
No avatar
Agnes

SKRILL
ma inteleg de minune cu el
absolut nici o problema , cardul merge perfect , poti scoate mult mai mult decat de pe paxum la ATM

RECOMAND SKRILL cu toata increderea!
No avatar
Agnes

cardul l-am primit in 3 zile lucratoare, acasa
Sara.delicious

Agnes;24596 wrote: cardul l-am primit in 3 zile lucratoare, acasa
Tot prin paxum?
Scrie răspuns