Paxum VISA
babydoll;23963 wrote: oare merge sa transfer de pe paxum pe BCR mastercard ? citisem undeva ca BCR nu e compatibil. am nevoie pana imi ajunge cardul paxum
La BCR merge Paxum - Transfer EFT și Paxum - Wire Transfer, transferul direct pe card nu merge, asta indiferent dacă e VISA sau MasterCard.
La BCR merge Paxum - Transfer EFT și Paxum - Wire Transfer, transferul direct pe card nu merge, asta indiferent dacă e VISA sau MasterCard.
Mery24;23964 wrote: La BCR merge Paxum - Transfer EFT și Paxum - Wire Transfer, transferul direct pe card nu merge, asta indiferent dacă e VISA sau MasterCard.
Mai o intrebare si gata:)) EFT ce comision are si cat durează până intra banii si wire la fel dacă poti sa mi spui cat durează s ce comision . Mersi mult
Mai o intrebare si gata:)) EFT ce comision are si cat durează până intra banii si wire la fel dacă poti sa mi spui cat durează s ce comision . Mersi mult
babydoll;23965 wrote: Mai o intrebare si gata:)) EFT ce comision are si cat durează până intra banii si wire la fel dacă poti sa mi spui cat durează s ce comision . Mersi mult
Withdraw Funds by WIRE Transfer: 3-5 zile lucrătoare - 50$.
Withdraw Funds by EFT (Electronic Funds Transfer – Local Bank Transfer): 3-7 zile lucrătoare - 5$, posibil ca unele bănci să perceapă și ele comision, dar puțin, până în 1%.
Transferul direct pe MasterCard merge sigur la Banca Transilvania. Din câte am studiat ar mai merge și la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Garanti Bank, posibil și altele.
Withdraw Funds by WIRE Transfer: 3-5 zile lucrătoare - 50$.
Withdraw Funds by EFT (Electronic Funds Transfer – Local Bank Transfer): 3-7 zile lucrătoare - 5$, posibil ca unele bănci să perceapă și ele comision, dar puțin, până în 1%.
Transferul direct pe MasterCard merge sigur la Banca Transilvania. Din câte am studiat ar mai merge și la Raiffeisen Bank, CEC Bank, Garanti Bank, posibil și altele.
Mery24;23969 wrote: Withdraw Funds by WIRE Transfer: 3-5 zile lucrătoare - 50$.
Am inteles. Mulțumesc mult
Am inteles. Mulțumesc mult