Buna, am cont ePayService dar inca nu il folosesc, desi ma gandeam sa il setez pe sites pe care lucrez si care au aceasta metoda de plata ca sa vad cum e, azi am primit acest mail cu noile fees si nu inteleg : payment-urile de la sites se considera wire? Va fi comision de 3% + 50 $ la fiecare payment primit de la fiecare site in parte?
Change of fees for payments in USD.
Dear Clients,
We inform you that from December 19th we will make a change to the standard service fees for individual clients for all type of bank payments in USD.
What will change?
International Wire Transfer (USD)
Incoming Wire Transfer in USD
→ 3.0% + 50 USD
Outgoing Wire Transfer in USD temporarily is not available.
ACH & DirectDeposit (US Transfer)
Incoming ACH & DirectDeposit
→ 2.0% + 20 USD
Outgoing ACH & DirectDeposit
→ 0.5% + 25 USD
Check Processing in USD
Outgoing check in USD within the United States
→ 15 USD
Stop check payment
→ 35 USD
Kind regards,
The ePayService Team
ePayService
Off ok si daca prin absurd imi trimite un site 50 $ (ca sunt si sites cu suma minima de plata la 50 $) ce face - ii opreste pe toti drept comision? sau 100? imi opreste jumate din bani + 3% drept comision? Mi se pare absurd, asta inseamna cam o ora de pvt muncita din care nu ma aleg cu nimic
Voiam sa setez ePayService pe jasmin deoarece la Paxum dureaza extrem de mult pana trimite cardul da acuma nu stiu ce sa fac, sa ma risc, sa nu ma risc..
Voiam sa setez ePayService pe jasmin deoarece la Paxum dureaza extrem de mult pana trimite cardul da acuma nu stiu ce sa fac, sa ma risc, sa nu ma risc..
winna;23754 wrote: Off ok si daca prin absurd imi trimite un site 50 $ (ca sunt si sites cu suma minima de plata la 50 $) ce face - ii opreste pe toti drept comision? sau 100? imi opreste jumate din bani + 3% drept comision? Mi se pare absurd, asta inseamna cam o ora de pvt muncita din care nu ma aleg cu nimic
Pe Jasmin mai exista si Skril, am inteles ca dureaza in jur de 2 sapt sa iti fie aprobat contul si inca cateva zile sa iti trimita cardul. Incearca si la ei.
Pe Jasmin mai exista si Skril, am inteles ca dureaza in jur de 2 sapt sa iti fie aprobat contul si inca cateva zile sa iti trimita cardul. Incearca si la ei.
Nu cred ca se aplica la paymenturile de la siteuri pentru ca acestea nu sunt wire, sunt transferuri interne, P2P, adica siteul are un wallet din care iti transfera banii in walletul tau. Din ce stiu eu, majoritatea siteurile nu opresc niciun comision cand trimit banii prin epayservice tocmai din acest motiv, deci nu cred ca ai de ce sa iti faci griji. Tie o sa iti intre banii iar tu ii transferi mai departe din wallet pe card. Eu primesc de la mfc fara niciun cost, fix banii pe care i am facut. Citeste exact detaliile la metodele de plata pe jasmin si vezi acolo daca iti opresc vreun comision
Buna,
Ce ziceti, e o alternativa buna in perioada aceasta, EPayService ?
Are cineva? La ce banci merge sa scoti bani, ma refer la ATM si cam ce comisioane sunt?
A folosit cineva, e ok ?
Merci frumos.
Sunt sigura ca aceste intrelebari si elpune multa lume si ne ar fi utile raspunsuri de la cei care l cunosc deja.
Ce ziceti, e o alternativa buna in perioada aceasta, EPayService ?
Are cineva? La ce banci merge sa scoti bani, ma refer la ATM si cam ce comisioane sunt?
A folosit cineva, e ok ?
Merci frumos.
Sunt sigura ca aceste intrelebari si elpune multa lume si ne ar fi utile raspunsuri de la cei care l cunosc deja.