Caut exact aceasta cronologie - Dating - Relatie - Colaborare
-
Guest
Ai fost intampinat cu o atitudine ostila pentru ca ai trimis mesaje unor fete care scriau clar in anunt ca nu cauta persoane de sex masculin, sau nici macar nu aveau vreun anunt ca sunt in cautare de partener/partenera. Eu am preferat sa ignor mesajul. Fetele care fac videochat primesc mesaje asemanatoare aproape zilnic de la membri de pe jasmin sau orice alte site'uri de videochat. Ai mai mari sanse sa gasesti o fata care inca nu are tangente cu domeniul si sa o inveti tu. Bafta!
-
Daniela1990
Ca și idee , cred ca a dat mesaj la
toate fetele de pe forum , răspunsul meu la mesajul lui a fost “marș ma” recunosc poate puțin cam dur pentru un băiat care face chat(am auzit ca ăștia sunt mai sensibili și trebuie luați ușor),de ce i am răspuns așa pentru ca sunt sătulă de exemplare de genul ,in continuare, ca tot se da așa cizelat m a înjurat și mi a zis o grămada de cacaturi ,bineînțeles nu știe sa accepte un refuz
)
toate fetele de pe forum , răspunsul meu la mesajul lui a fost “marș ma” recunosc poate puțin cam dur pentru un băiat care face chat(am auzit ca ăștia sunt mai sensibili și trebuie luați ușor),de ce i am răspuns așa pentru ca sunt sătulă de exemplare de genul ,in continuare, ca tot se da așa cizelat m a înjurat și mi a zis o grămada de cacaturi ,bineînțeles nu știe sa accepte un refuz
-
Daniela1990
Sa nu mai zic ca încadrează toate fetele care fac chat in curve de pe DN1 , și are pretenții sa i se răspundă politicos