streamate

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
ralucka

buna , cine lucreaza pe streamate ? ce parere aveti ?trafic bun , membri platitori, plata la timp , seriosi ? astept pareri :-*
No avatar
Buttercup

Eu lucrez de 7 ani si e singurul meu site. Cred ca asta iti poate spune tot. Da, sunt si momente slabe, ca peste tot, dar la finalul lunii, ma declar mulțumită.
J1ca

Bună! Ei bine, lucrez de ceva timp pe Streamate, dar cateodată nici bine ,nici rău,doarece e o concurență mare de câte am observat eu..
Majoritatea membrilor preferă top modele pe pagina 1...Bine, ca nou model ,vin membrii la tine și sa te cunoască mai bine și bineinteles unii vor private alți nu..preferă să vorbeasca lung in free chat..Și te plictisesti după aia..(Dacă ai noroc cel putin, ca ai primit ceva tips ''gold''.(gen pentru 5G Ass or Tits, sau 10 Tits depinde). Apoi, dupa o luna de promovare (de cate știu ca nou model ,scuzați-ma parerea ). Dar după aia, te superi ca nu ai membrii in free chat și astepți 2-3-5 ore gol (chat mort) ..și vezi cum --> oamenii vin și ies fără sa zică ''hi'' sau ceva..ceea ce e total stresant si suparator deoarece e cam nepoliticos . Adevarul ca multi sunt freeloaders si ceva beggars dar depinde cum ai rabdare ,dacă reusesti sa fi comunicativa, si apoi sa ai membrii fideli, e minunat. Timp și rabdare. Nu toate au zile bune sau rele. O zi buna și succes !
No avatar
Mex

Salut fetelor va rog frumos spuneti mi cum functioneaza cu plata pe STREAMATE ? eu mi am facut cont am lucrat putin dar trebuie sa completes si la plata si am bifat cosmopayments dar ma obliga sa mi fac cont sau cum sa fac va rog sa ti dati un sfat , multumesc
Scrie răspuns