Buna,
Voi pe ce retele de socializare aveti cont pentru a tine legatura cu membrii, pentru a-i anunta cand urmeaza sa intrati online, etc? Am vazut ca multe modele folosesc Twitter. Este util in acest sens?
As vrea sa imi fac un cont, insa mi-e cumva teama sa nu apar ca sugestie prietenilor si cunostintelor care au deja Twitter. Ati observat ca Facebook face astfel de sugestii? Daca ai doua conturi de Facebook cu care te conectezi la acelasi calculator, iti vor aparea sugestii de prieteni pe care-i ai in lista celuilalt cont de Facebook si invers, chiar si daca nu aveti niciun prieten comun.
Ma puteti ajuta cu mai multe detalii?
Promovare pe retelele de socializare
De vazut te poate vedea si cu facebook, twitter si fara . Riscul ti-l asumi din prima secunda de cand ai intrat online. Deasta nu prea fac romanii bani... twitter e printre cele mai bune metode de promovare. Daca te intereseaza promovare plus cresterea followers pe twitter da-mi mesaj.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Cel mai simplu e să îți iei un telefon pe care sa il folosesti exclusiv pentru asta (poze, twitter, instagram, snap etc etc). La finalul zilei, te costa câteva sute de lei și când nu mai ai chef, doar il tii inchis, plus ca il poti lasa mereu acasa, fără să îți faci griji ca il pierzi/iti e furat.
In felul asta nu iti faci griji ca iti "combina conturile". Am auzit de cazuri in care facebook a preluat postarile de pe twitterul de performer, fără să fie macar sincronizate conturile. Chiar dacă iti asumi ce faci, tot e incomoda o situație de genul. Nu vrei sa te vadă vecinul de la 4 in chiloți cu dantelă, just sayin. Dacă te gaseste el, asta e, ghinion, dar nu inseamna ca trebuie sa fii nepasator.
Acelasi lucru il recomand si la calculatoare, sa le tii separate, strict din motive de securitate.
In felul asta nu iti faci griji ca iti "combina conturile". Am auzit de cazuri in care facebook a preluat postarile de pe twitterul de performer, fără să fie macar sincronizate conturile. Chiar dacă iti asumi ce faci, tot e incomoda o situație de genul. Nu vrei sa te vadă vecinul de la 4 in chiloți cu dantelă, just sayin. Dacă te gaseste el, asta e, ghinion, dar nu inseamna ca trebuie sa fii nepasator.
Acelasi lucru il recomand si la calculatoare, sa le tii separate, strict din motive de securitate.
Evita facebook-ul, majoritatea americanilor nu suporta facebook. Twitter, snapchat, instagram, reddit.
Facebook face sugestie, am patit si eu asta sa ma trezesc ca imi da add friend un prieten... La twitter nu te ingrijora de asa ceva.
Facebook este cea mai mare magarie posibila inventata ce colecteaza toate datele utilizatoriilor. In ultimul timp si google a inceput sa faca asta, doar ca google mai are ceva extra, asculta tot ce vorbim
.
Facebook face sugestie, am patit si eu asta sa ma trezesc ca imi da add friend un prieten... La twitter nu te ingrijora de asa ceva.
Facebook este cea mai mare magarie posibila inventata ce colecteaza toate datele utilizatoriilor. In ultimul timp si google a inceput sa faca asta, doar ca google mai are ceva extra, asculta tot ce vorbim