Streamate 30%

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
adelina007

Salut!
Stie cineva de ce eu iau 30% din incasari in timp ce pe unele forumuri am citit de tipe care iau 35%? Se poate face ceva ca sa iau si eu la fel? Nu mi se pare deloc corect.
No avatar
Buttercup

Atat ia Europa de Est/America Latină/Asia/Africa.
Europa de Vest/Australia/US/Canada au 35%. Nu poti schimba procentul daca nu te muți într-una din țările menționate.

Cică noi suntem o zonă de risc cu fraudele bancare si acel 5% diferenta e acoperit astfel (pentru că ei suportă chagerbacks si orice fraudă comisa). Eu zic ca sunt nitel xenofobi, dar fiecare intelege cum consideră.
No avatar
adelina007

Le-am cerut sa imi explice si mi-au spus ca ei nu au charge back-uri chiar daca procentul e mic si ca exista metode de a ma promova in exterior si de a castiga extra....adica nu mi-au raspuns. Cine sa le faca fraude bancare? Noi modelele sau membrii care nici macar nu pot accesa site-ul din Ro? Minciuni. Asadar nu-mi dau 35% ca sunt din Ro....bun. La contest-urile pe care le au,avantaj tot cele cu 35% au.
No avatar
Buttercup

adelina007;22542 wrote: Le-am cerut sa imi explice si mi-au spus ca ei nu au charge back-uri chiar daca procentul e mic si ca exista metode de a ma promova in exterior si de a castiga extra....adica nu mi-au raspuns. Cine sa le faca fraude bancare? Noi modelele sau membrii care nici macar nu pot accesa site-ul din Ro? Minciuni. Asadar nu-mi dau 35% ca sunt din Ro....bun. La contest-urile pe care le au,avantaj tot cele cu 35% au.

Se fac fraude bancare la greu. Era o vreme în care românii spărgeau carduri străine și veneau sa iti ofere "oportunități" de a face mai mulți bani. Asta era prin 2013-2014. O grămadă de modele au rămas fără conturi atunci, ca au început să facă bani astfel si s-au prins cei de la site. Am avut si eu odata contul "controlat" pe motive suspicioase, fără să fac vreodata prostii de genul. Ceea ce înseamnă că au fost totusi persoane care au cheltuit banii astfel cu mine, fără să știu. Nu am vrut să mă risc pentru nimic de genul. Orice tips mai mare ei il iau la puricat. Plus ca 99% din cei care au mai multe conturi fac frauda. Se practica destul de des, ai fi surprinsă. Doar pentru că nu vezi efectiv, nu inseamna ca nu sunt, motiv pentru care te sfătuiesc să raportezi orice activitate dubioasa, altfel esti considerara complice daca isi dau seama de vreun pattern. Lumea nu ia în considerare aceste lucru pentru că nu e chargeback, dar pe CB sau orice alt site, iti iau încasările când descoperită o situație de genul. Iar "baietii" deștepți stiu si ei asta, motiv pentru care fac in mare parte fraudele pe SM. Am auzit inclusiv de cazuri cu modele care fac 50-50 cu diferiti dubioși (o prostie daca e sa ma întrebi pe mine, riști probleme penale si mai iei si 15%, dar disperarea e mare).
Eu l-am prins pe unul acum câteva luni, venise cu 4 conturi. In conditiile in care nu iti poti avea mai multe conturi de membru pe site, e împotriva regulilor. Am blocat si am dat report, site-ul mi-a mulțumit ca raportez problemele de genul.

În același timp, e biased, ca toti cei care sparg carduri merg la toate modelele. Nu ar trebui să suferim noi din motive de genul. Dar asta e situatia, niciun site nu e perfect, n-ai decat sa alegi răul cel mai mic.

Exista mod de a primi un comision mai mare pentru membrii care se înregistrează pe linkul tau de afiliere. Primesti 40% extra pentru orice cheltuie ei cu tine (adică 70% in total) si 20% pentru ce cheltuie cu orice alt model.
Dar e valabil strict pentru oamenii pe care îi aduci tu si nu au mai avut vreodată cont pe site.

Katy Boleyn a explicat pe Stripper exact cum functioneaza SM. La finalul zilei, partea lor e cam cât a noastră, o altă bucata de 30-35% se duce la afiliati, care aduc trafic pe site, iar SM are câteva sute de genul. Asa ca noi plătim extra sa avem trafic asigurat.
No avatar
adelina007

Multumesc pentru raspunsul detaliat Buttercup.Membrii care fac frauda pot merge si la cele care iau 35% nu doar la noi,asadar nu se justifica ca noi sa primim mai putin.
Ann

Buttercup;22543 wrote: Se fac fraude bancare la greu. Era o vreme în care românii spărgeau carduri străine și veneau sa iti ofere "oportunități" de a face mai mulți bani. Asta era prin 2013-2014. O grămadă de modele au rămas fără conturi atunci, ca au început să facă bani astfel si s-au prins cei de la site. Am avut si eu odata contul "controlat" pe motive suspicioase, fără să fac vreodata prostii de genul. Ceea ce înseamnă că au fost totusi persoane care au cheltuit banii astfel cu mine, fără să știu. Nu am vrut să mă risc pentru nimic de genul. Orice tips mai mare ei il iau la puricat. Plus ca 99% din cei care au mai multe conturi fac frauda. Se practica destul de des, ai fi surprinsă. Doar pentru că nu vezi efectiv, nu inseamna ca nu sunt, motiv pentru care te sfătuiesc să raportezi orice activitate dubioasa, altfel esti considerara complice daca isi dau seama de vreun pattern. Lumea nu ia în considerare aceste lucru pentru că nu e chargeback, dar pe CB sau orice alt site, iti iau încasările când descoperită o situație de genul. Iar "baietii" deștepți stiu si ei asta, motiv pentru care fac in mare parte fraudele pe SM. Am auzit inclusiv de cazuri cu modele care fac 50-50 cu diferiti dubioși (o prostie daca e sa ma întrebi pe mine, riști probleme penale si mai iei si 15%, dar disperarea e mare).
Eu l-am prins pe unul acum câteva luni, venise cu 4 conturi. In conditiile in care nu iti poti avea mai multe conturi de membru pe site, e împotriva regulilor. Am blocat si am dat report, site-ul mi-a mulțumit ca raportez problemele de genul.

În același timp, e biased, ca toti cei care sparg carduri merg la toate modelele. Nu ar trebui să suferim noi din motive de genul. Dar asta e situatia, niciun site nu e perfect, n-ai decat sa alegi răul cel mai mic.

Exista mod de a primi un comision mai mare pentru membrii care se înregistrează pe linkul tau de afiliere. Primesti 40% extra pentru orice cheltuie ei cu tine (adică 70% in total) si 20% pentru ce cheltuie cu orice alt model.
Dar e valabil strict pentru oamenii pe care îi aduci tu si nu au mai avut vreodată cont pe site.

Katy Boleyn a explicat pe Stripper exact cum functioneaza SM. La finalul zilei, partea lor e cam cât a noastră, o altă bucata de 30-35% se duce la afiliati, care aduc trafic pe site, iar SM are câteva sute de genul. Asa ca noi plătim extra sa avem trafic asigurat.

Da, intradevar ai dreptate..Acum 3 ani cand am intrat in acest domeniu am inceput cu Stremate si nenumarate persoane au intrat in privat si mi au propus varianta asta cu diferite procente.In schimb unul a fost foarte insistent si statea cate 4 ore in privat,timp de 2 luni, mereu cu un alt cont.Cerea vreo 30 % din incasari cu propunerea sa stea non-stop.L am refuzat intr un final.A explicat clar ca este vorba de clonare de carduri, si am constientizat ca nu se merita.Ideea este ca dintre atatea site uri pe Stremate au fost cei mai multi hackeri.Nu stiu de ce, pe asta nu am prins-o
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Buttercup

Nu au chargeback, de asta sunt cele mai multe fraude acolo. Pentru ca banii raman la model, chiar dacă ei descoperă câteva cazuri. Astfel ca daca un model face o înțelegere cu cineva, respectivul "hacker" stie sigur ca se va alege cu un % din acea suma.

Mai bine ca nu ai facut nimic, la un studio din București a venit poliția din motive de genul, pentru că sunt obligați să raporteze. Plus ca ti-ar fi închis contul la un moment dat. Streamate nu tolerează la infinit, mai ales daca raportul dintre bani produși șmecherește si bani produși pe bune înclină considerabil în prima parte.
No avatar
Nadia

Scarface0293;22566 wrote: Cei mai multi hackeri p care i am intalnit au fost pe streamray si p jasmine cu ani in urma..n am vazut asa cv d cand sunt eu fiind in chat d mai bn de 15 ani 

Inseamna ca Jasmin si-a pus la punct sistemele de verificare intre timp, pt ca si eu lucrez de cativa ani acolo si o singura data am dat peste un caz de genul, unde mi s-a propus asta si am refuzat instant. Pana si chargeback-uri am putine, cam unul la 2-3 luni si sume mici, media fiind pe la $30-40. In schimb, cei de la support devin din ce in ce mai nesimtiti cu modelele, chiar si cu cele care fac bani seriosi. Cand le atrag atentia asupra unor membri care par dubiosi sau au username-uri ciudate, mi se raspunde cu “asta nu e treaba ta”. Inca reusesc sa strang din dinti si sa nu le zic nimic, da’ intr-o zi I’mma snap. :))
Scrie răspuns