Paxum ajutor

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lovely4dark

Buna tuturor . Am făcut cont pe paxum acum 2 saptamani si e ok e verificat. Problema este ca inca nu mi-a ajuns cardul acasă si am platit 45 de dolari...intrebarea mea este :pot sa iau banii din contul paxum sa ii pun pe un alt card pana imi ajunge cel de la ei???
Baietzelu

Lovely4dark;22460 wrote: Buna tuturor . Am făcut cont pe paxum acum 2 saptamani si e ok e verificat. Problema este ca inca nu mi-a ajuns cardul acasă si am platit 45 de dolari...intrebarea mea este :pot sa iau banii din contul paxum sa ii pun pe un alt card pana imi ajunge cel de la ei???

Pana ajunge cardu o sa imbatranesti 2-3 luni. Poti atasa card de romania la paxum dar o sa fie cam scump daca vrei sa transferi banii “instant”...o sa fie mai ieftin prin Wire transfer sau cea mai convenabila solutie EFT.

Intra in contul tau paxum si adaugati datele bancare intai.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Anutza15dd

Baietzelu;22461 wrote: Pana ajunge cardu o sa imbatranesti 2-3 luni. Poti atasa card de romania la paxum dar o sa fie cam scump daca vrei sa transferi banii “instant”...o sa fie mai ieftin prin Wire transfer sau cea mai convenabila solutie EFT.

Intra in contul tau paxum si adaugati datele bancare intai.

Si cum fac să adaug la contul meu paxum un card românesc? Si cat se ia comision?
Scrie răspuns