Buna ziua!
As dori sa ma ajuta-ti si pe mine..
Eu am un cont pe live jasmin de videochat..dar nu reusesc sa fac multi banuiti.As dori sa-mi mai fac un cont pe alt site unde se lucreaza la domiciliu si se castiga cat de cat binisor..
Orice sfat este bine primit.Si daca puteti sa imi spuneti parerea legata de sit-ul pe care mi-l recomandati.
Va pup dulce dulce de tot si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
Cel mai bun site..
Un site foarte bun pe care chiar se fac bani si pe care ti-l recomand cu incredere este chaturbate, este un site usor de abordat fara prea multe reguli si pe care poti castiga binisor inca de la inceput fara sa ti se ceara rating-uri mari poze profesionale si cate si mai cate ca si la celelalte site-uri! Singurul dezavantaj este ca trebuie sa astepti un pic pana iti este abrobat contul, cam 7 zile! Te poti inscrie usor pe linkul asta Chaturbate
Daca doresti informatii poti intreba oricand aici iti voi raspunde cu placere! Mult succes!
Daca doresti informatii poti intreba oricand aici iti voi raspunde cu placere! Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
Buna elisabeta si bine ai venit pe www.forumvideochat.com !
Ti-as recomanda (pe langa chaturbate.com de mai sus), MFC, Streamate.com si AdultWork.com. Chaturbate.com si MyFreeCams.com au un sistem total diferit de Livejasmin si Streamate,o sa iti fie cam greu sa lucrezi pe LJ + MFC + Chaturbate + Streamate toate in acelasi timp.
Ai putea lucra asa: Livejasmin + Streamate SAU MFC + Chaturbate + AdultWork (astea 3 merg impreuna).
Desigur, in functie de tine ai putea sa lucrezi pe toate odata :)
Succes si bafta la $ :) !
Ti-as recomanda (pe langa chaturbate.com de mai sus), MFC, Streamate.com si AdultWork.com. Chaturbate.com si MyFreeCams.com au un sistem total diferit de Livejasmin si Streamate,o sa iti fie cam greu sa lucrezi pe LJ + MFC + Chaturbate + Streamate toate in acelasi timp.
Ai putea lucra asa: Livejasmin + Streamate SAU MFC + Chaturbate + AdultWork (astea 3 merg impreuna).
Desigur, in functie de tine ai putea sa lucrezi pe toate odata :)
Succes si bafta la $ :) !
Ne quid nimis.
AdultWork e un site foarte bun, dar destul de complicat sa iti faci cont acolo mai ales ca incepatoare, si, acum cer si 2 acte de identitate pentru a te inregistra pe site (carte de identitate + pasaport sau carte de identitate + permis de conducere), ceea ce e destul de aiurea.... Nu toata lumea are masina si nu toata lumea calatoreste peste hotare...........
Ce as dori sa precizez este faptul ca site-uri precum chaturbate si mfc nu prea merg combinate cu alte site-uri decat eventual cu cele de nudechat! Deoarece aceste site-uri necesita o atentie mai mare iar rezultatele vin doar atunci cand le acorzi o oarecare importanta sporita, este simplu tu trebuie sa convingi pe cineva sa-ti dea bani pt ceva care o sa vada si toti ceilalti!
Multa bafta!
Multa bafta!
Live Cams | Live Sex |
Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre la intrebarea mea. Mi-am facut cont pe MFC si nu inteleg cum se preocedeaza, am citit mai multe forumuri cum pot sa fac tocken-uri si nu inteleg. Am stat ieri aproape toata ziua si in cursul nopti cam vreo 2 ore, nu am facut nici macar unul in plus am primit 5 voturi, am avut un camscore de 1000 si acuma am de 900 ... Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi explice cum sta treaba cu token-urile ? . Si ce setari trebuie sa fac.Va doresc o zi minunata..si inca o dara va multumesc pentru mesaje..pup.
elisabeta;92 wrote: Va multumesc tare mult pentru raspunsurile voastre la intrebarea mea. Mi-am facut cont pe MFC si nu inteleg cum se preocedeaza, am citit mai multe forumuri cum pot sa fac trockenuri si nu inteleg. Am stat ieri aproape toata ziua si in cursul nopti cam vreo 2 ore, nu am facut nici macar unul in plus am primit 5 voturi, am avut un camscore de 1000 si acuma am de 900 ... Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi explice cum sta treaba cu troken-urile ? . Si ce setari trebuie sa fac.Va doresc o zi minunata..si inca o dara va multumesc pentru mesaje..pup.
MFC-uleste un site mai greu de abordat nu este chiar pt incepatori, problema acolo e ca daca nu faci bani iti scade dramatic camscore-ul si odata scazut nu prea il poti ridica! Ciudat mi se pare faptul ca nu ai facut deloc bani pana acum ca de obicei membrii intra si dau bani noilor venite iar acolo functioneaza din plin mentalitatea de turma, din pacate foarte important acolo e inceputul! Ca sa faci tokens trebuie sa-ti setezi un topic in care sa scrii cat costa fiecare flash de exemplu sau cat e pt naked etc! Totusi recomandarea mea e sa incepi cu site-uri mai usoarea cum ar fi chaturbate care e tot asa cu tokens iar cand ai un pic de experienta sa incerci cu MFC care e un site destul de greu!
Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
iti multumesc din suflet nord pentru sfaturi...am sa tin cont si maine o sa imi fac cont pe situl pe care mi-la-i recomandat. Am vazut ca pe chaturbate este mult usor decat pe MFC. Esti oun dulce.iti urez toate cele bune si sa ai mult noroc la $$.te pupacesc
elisabeta;94 wrote: iti multumesc din suflet nord pentru sfaturi...am sa tin cont si maine o sa imi fac cont pe situl pe care mi-la-i recomandat. Am vazut ca pe chaturbate este mult usor decat pe MFC. Esti oun dulce.iti urez toate cele bune si sa ai mult noroc la $$.te pupacesc
Placerea a fost de partea mea, imi face placere sa ajut in masura in care imi sta in putinta! Ai dreptate chaturbate e un site mai usor de abordat deaceea in top zece modele acolo majoritatea sunt romance iar in top 10 pe mfc nu exista nici o romanca!
Mult succes!
Live Cams | Live Sex |
Of iar va deranjez daca nu am stat azi toata ziua sa fac poze...m-am saturat..Mi-am facut pana la urma cont pe chaturbate dar probleme..Am ajuns la o obiune care se numeste MODEL VERIFICATION prima data am incarcat buletinul...si imi scria ca nu este acceptat, a doua oara permisul cred ca l-am incarcat de 3 ori si am incercat si cu pasaportul tot fara rezultate..pozele cu buletinul,permis si pasaport.l-am facut cu aparatul de facut poze si actele in stanga fetei se vad clar datele tot dar nu ma lasa imi scrie Your verification information was not accepted.
The identification you submitted was not approved, keep in mind you must submit a valid non-expired passport or drivers license.
Make sure you upload clear photos so the following can be read: Name, Date of Birth and Expiration Date.
You must also upload a picture of you holding the ID next to your face.
Please take new pictures and upload again by clicking the "Add more ids" button above.
oare am gresit ceva.? pup
The identification you submitted was not approved, keep in mind you must submit a valid non-expired passport or drivers license.
Make sure you upload clear photos so the following can be read: Name, Date of Birth and Expiration Date.
You must also upload a picture of you holding the ID next to your face.
Please take new pictures and upload again by clicking the "Add more ids" button above.
oare am gresit ceva.? pup