Payment !

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Cristinapuff

Buna ziua! Am ales ca metoda de plata Transfer Bancar pe Chaturbate si am ales sa fac un daily de 2100 de dolari, am bagat contul prietenului meu si se pare ca plata mea a fost resprinsa si nu inteleg de ce, cei care folositi transfer bancar, ati avut vre-o problema ?multumesc frumos !
No avatar
Nadia

Cristinapuff;20781 wrote: Buna ziua! Am ales ca metoda de plata Transfer Bancar pe Chaturbate si am ales sa fac un daily de 2100 de dolari, am bagat contul prietenului meu si se pare ca plata mea a fost resprinsa si nu inteleg de ce, cei care folositi transfer bancar, ati avut vre-o problema ?multumesc frumos !

Nu stiu cum e pe Chaturbate, insa pe alte site-uri este obligatoriu sa treci contul bancar pe numele tau, pentru transfer bancar. Cel mai probabil asta este problema.
No avatar
Guest

Cristinapuff;20781 wrote: Buna ziua! Am ales ca metoda de plata Transfer Bancar pe Chaturbate si am ales sa fac un daily de 2100 de dolari, am bagat contul prietenului meu si se pare ca plata mea a fost resprinsa si nu inteleg de ce, cei care folositi transfer bancar, ati avut vre-o problema ?multumesc frumos !

Daca plata a fost respinsa de catre banca, atunci dute trecel pe "iubit" imputernicit pe contul repectiv si o sa fie ok ;) , binenteles daca totul e ok din partea celor de la Chaturbate.
No avatar
Cristinapuff

Stai linistit/a!
No avatar
Guest

sorry, sa te treci pe tine imputernicita la la el in contul bancar ca sa poti primi plata.
Scrie răspuns