Laptop VideoChat
-
Guest
Foxy;20234 wrote: Buna tuturor! Vreau sa imi cumpăr un nou laptop pentru videochat, imi poate recomanda cineva un model bun va rog?
Buna, depinde cum abordezi acest domeniu... ca si completare de venituri / "fun si cv bani" sau pt "survive"...
Daca e pt "survive" ai nevoie de unitate desktop pt a putea lucra cu respectivele site uri la o stabilitate anume, in functie de resursele necesare site ului.
Daca iei totul ca si "fun si cv bani" merge pe 1 site sa zicem 2 si cu un laptop destul de performant pt a putea, da membrilor o calitate decenta.
Ca sa iti poata cineva da cateva indrumari, are nevoie de mai multe informatii...
-bugetul in care vrei sa te incadrezi
-pe cate site uri lucrezi sau ai de gand sa o faci...
-la ce rezolutii vrei sa transmiti
-care sunt motivele pt care ai vrea sa optezi pt laptop si nu pt desktop...
-etc.
Mult succes, cu sau fara indrumarile mele.
Buna, depinde cum abordezi acest domeniu... ca si completare de venituri / "fun si cv bani" sau pt "survive"...
Daca e pt "survive" ai nevoie de unitate desktop pt a putea lucra cu respectivele site uri la o stabilitate anume, in functie de resursele necesare site ului.
Daca iei totul ca si "fun si cv bani" merge pe 1 site sa zicem 2 si cu un laptop destul de performant pt a putea, da membrilor o calitate decenta.
Ca sa iti poata cineva da cateva indrumari, are nevoie de mai multe informatii...
-bugetul in care vrei sa te incadrezi
-pe cate site uri lucrezi sau ai de gand sa o faci...
-la ce rezolutii vrei sa transmiti
-care sunt motivele pt care ai vrea sa optezi pt laptop si nu pt desktop...
-etc.
Mult succes, cu sau fara indrumarile mele.
-
Guest
Foxy;20255 wrote: E un venit suplimentar, sunt studenta la facultate si nu imi pot petrece decat 2-3 ore online. Stau doar pe Cam4 si Myfreecam. As vrea un laptop pentru ca este mai util, il pot transporta oriunde ma duc.. acum de venit as zice maxim 4000 de lei 
Sa selectezi urmatoarele componente cand cauti laptop:
-minim 8 GB RAM DDR4
-Cpu i7 7700HQ sau i7 8550U (sau mai bun ex. i9 ar fi cel mai recomandat dar sare de bugetul de 4000 RON)
-SSD (obligatoriu)
-restul sunt detalii mici
- recomandat display sa NU FIE LUCIOS
-de 15.6 sau 17,3 aici e diferenta de pret putin depinde ...
Gasesti pe Emag diferite modele, marci... depinde de ce carcasa iti place... metalic/plastic etc. astea sunt detalii fara prea mare importanta.
Primele 3 puncte conteaza.
Mult succes.
Sa selectezi urmatoarele componente cand cauti laptop:
-minim 8 GB RAM DDR4
-Cpu i7 7700HQ sau i7 8550U (sau mai bun ex. i9 ar fi cel mai recomandat dar sare de bugetul de 4000 RON)
-SSD (obligatoriu)
-restul sunt detalii mici
- recomandat display sa NU FIE LUCIOS
-de 15.6 sau 17,3 aici e diferenta de pret putin depinde ...
Gasesti pe Emag diferite modele, marci... depinde de ce carcasa iti place... metalic/plastic etc. astea sunt detalii fara prea mare importanta.
Primele 3 puncte conteaza.
Mult succes.