heeyy noua pe aici

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lora20

salutare,stie cineva cand ajunge cardul paxum ce trebuie sa fac dupa? mi-am dat comanda pe 19 si acum il astept
No avatar
Rimela

Lora20;19864 wrote: salutare,stie cineva cand ajunge cardul paxum ce trebuie sa fac dupa? mi-am dat comanda pe 19 si acum il astept

Buna. Nu stie nimeni exact, la marea majoritate a durat in jur de doua luni de la aplicare, la altii a durat mai mult…….

Citeste si aici http://www.forumvideochat.com/f2/%5Btutorial-video-lb-romana%5D-tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-metoda-de-plata-paxum-3864.HTML...………...presupun ca au detaliat si despre optinile pe care paxum ti le ofera pana iti ajunge cardul.

Sunt deja nenumarate posturi despre acest subiect, trebuie doar sa intri pe ele si sa citesti……….nu te ajuta cu nimic sa deschizi un alt subiect pe aceeasi tema unde sunt mii de intrebari si raspunsuri :)

Spor…...
elizee

mai ai de asteptat. este corect ce raspuns ai primit. in jur de 2 luni poate si mai bine de la data aplicarii.
Scrie răspuns