Cum trebuie sa arate un model de succes?
Buna, fetelor! Am Doua mici nelămuriri ... îmi doresc enorm sa încep sa lucrez in acest domeniu, dar ma împiedica 2 lucruri: felul in care arat și garderoba. Am celulita pe picioare deși nu sunt o fata grasa, destul de multă și oricât as încerca rămâne acolo... ma poate împiedica asta in a lucra la un studio sau de a avea succes printre membrii? Cât despre garderoba, e foarte simpla și nu am hăinuțe atât de sexy... pot regla asta in timp sau trebuie sa le am de la bun început?
Si eu am celulita si chiar niste kg in minus, nu s-a plâns nimeni in 6 ani de zile. Si chiar dacă ar fi facut-o, tu trebuie sa fii încrezătoare în tine. Ei te vor pe tine. Ei visează la tine. Nimeni nu își închipuie că femeile online vor fi perfecte.
Pana te vei simti confortabil în pielea ta, poti incerca sa porti stockings, sunt sexy, ieftini si dau mereu bine pe camera.
Cat despre garderoba, cat timp nu lucrezi pe LJ, nu conteaza. Restul site-urilor nu au reguli privind vestimentia, iar modelele lor de top se îmbracă într-un mod casual, fără 3 rânduri de dantelă si perlute aplicate.
Eu lucrez pe Streamate, iar modelele glamour nu prind deloc aici. Oamenii prefera sa vada fetele cat mai naturale si in elementul lor.
Pana te vei simti confortabil în pielea ta, poti incerca sa porti stockings, sunt sexy, ieftini si dau mereu bine pe camera.
Cat despre garderoba, cat timp nu lucrezi pe LJ, nu conteaza. Restul site-urilor nu au reguli privind vestimentia, iar modelele lor de top se îmbracă într-un mod casual, fără 3 rânduri de dantelă si perlute aplicate.
Eu lucrez pe Streamate, iar modelele glamour nu prind deloc aici. Oamenii prefera sa vada fetele cat mai naturale si in elementul lor.
Nu exista un tipar anume, un model de succes poate sa aiba 45 de kg sau 145 ! Totul tine de atitudine de carisma de felul in care te expui si de increderea in sine! In camera trebuie sa fii sigura pe tine, increzatoare mai putin conteaza felul in care arati! In general oamenii cauta acea girl next door o femeie la care poti ajunge nu o papusa de plastic! Eu am doua site-uri care promoveaza BBW niche si pot spune ca sunt printre cele mai de succes site-uri ale mele spre surprinderea mea omenii cauta si cheltuie foarte multi bani pe femei cu forme!
Live Cams | Live Sex |
-
Guest
Buna Emilysass, incearca sa ai mai multa incredere in tine, incearca sa te iubesti asa cum esti si sa nu lasi anumite "mici" chestii care in timp le poti face cum iti doresti, sa iti schimbe planurile pe care le ai.
Pe orice site "membrii" nu cauta oameni perfecti ... ci oameni MINUNATI, oameni cu care sa isi petreaca timpul lor liber, oameni care sa le ofere putina AFECTIUNE si/sau ceva mai mult.
Fi NATURALA, cat mai naturala si chiar daca contactul cu alte modele dintr-un anumit studio te face sa te simti inferioara uneori, SA AI MEREU INCREDERE IN TINE, nu lasa chestiile de moment si unele comparatii sa iti schimbe planul de a fi un model de succes.
Sansele pe care le ai ... cu sau fara celulita...cu sau fara garderoba ...sunt egale cu ale oricarui model !
Fi increzatoare in TINE si intra cu incredere in aceasta LUME.
Mult succes , si nu uita ORE = REZULTATE !
Pe orice site "membrii" nu cauta oameni perfecti ... ci oameni MINUNATI, oameni cu care sa isi petreaca timpul lor liber, oameni care sa le ofere putina AFECTIUNE si/sau ceva mai mult.
Fi NATURALA, cat mai naturala si chiar daca contactul cu alte modele dintr-un anumit studio te face sa te simti inferioara uneori, SA AI MEREU INCREDERE IN TINE, nu lasa chestiile de moment si unele comparatii sa iti schimbe planul de a fi un model de succes.
Sansele pe care le ai ... cu sau fara celulita...cu sau fara garderoba ...sunt egale cu ale oricarui model !
Fi increzatoare in TINE si intra cu incredere in aceasta LUME.
Mult succes , si nu uita ORE = REZULTATE !