Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Jasmine

Desi multe modele doresc sa faca videochat de acasa spunand ca au mai multa intimitate si ca vor castiga mai mult se inseala, acasa nu te invata nimeni ce sa fac, cand sa fii online, nu ai ajutor de nici un fel, ca sa nu mai spunem si de site-urile pe care desi lucrezi si faci banuti te trezesti ca nu primesti banii.
Aceste avantaje si dezavantaje se adreseaza peroanelor care sunt nehotarate.Sper sa va fie de folos si cei ce ar mai avea de adaugat argumente prosi contra va rog sa participate.

Avantaje model in studio Dezavantaje model in studio Avantaje model independent Dezavantaje model independent
-investitii minime -nu cheltui banutii pe aparatura,spatiu de munca,decorare si mobilier
-program fix,insa poti alege in ce tura vrei sa lucrezi
-ai siguranta financiara(daca lucrezi pe site-uri care fac platile corect)
-investitii prea mari
-nu trebuie sa te inregistrezi la Administratia Financiara,asta o face studioul,care plateste si cei 16 % impozit + contributiile sociale aferente
-comision mai mic decat ai lucra de acasa, insa ai parte de castiguri mai mari de altfel
-ai program flexibil
-lipsa de intimitate daca nu locuiesti singura
- BONUSURI - studiourile serioase ofera bonusuri la angajare, dar si saptamanale, lunare pentru a-si motiva modelele.Daca incepi cu un comision de 50% si ai castiguri destul de consistente poti primi inca 30 %, asadar ai lua din incasari 80%
-esti propriul sef -lipsa de organizare
- plata prompt venita de la un studio serios , ai posibilitatea de a fi platita zilnic, saptamanal,cash sau pe card
-izolarea de lume
-esti mereu informata de regulamentul site-urilor, concursurile in derulare
-lipsa de informare
-poti sa iti faci noi prietene cu care sa te simti in largul tau cand vorbesti despre activitatea ta
-intarzierea lucrului din cauza defectiunilor tehnice
-ai parte de training la inceput si periodic, asistenta permanenta la studio
-cheltuieli in plus la internet
-programul de lucru stabil iti va creste valoarea castigurilor
-risc de neplata in cazul in care nu lucrezi cu site-urile potrivite
-cand vine vorba de intimitate ,studiourile, au amplasata locatia intr-un loc discret ,si pentru a fi in siguranta iti ofera paza si supraveghere video pentru ca tu sa iti desfasori activitatea linistita
- trebuie sa te inregistrezi singura la Administratia Financiara si sa platesti singura impozitul de 16 % + contributiile sociale aferente
-in studio ai suport tehnic nonstop,iar de acasa ce faci daca la 3.00 dimineata nu iti mai merge camera web sau unul dintre site-uri nu se mai deschide?Mai mult ca sigur nu poti sa chemi pe cineva de la firma de internet sa le spui ca nu iti merge Jasminul si nici nu ai cum sa suni un prieten sa iti verifice camera sau pc-ul nu-i asa?
- ocazional vei fi nevoita sa arati contractele incehiate de tine si site-uri la banca pentru justificarea provenientei banilor
-iti poti alege site-urile pe care sa lucrezi in functie de ce limbi straine stii si experienta
-plata la perioada de acasa, desigur va trebui sa atingi o anumita suma pentru a ti se vira banii
- ai propria camera special decorata in asa fel incat sa te simti comod,modelele din studio lucreaza singure in camera
No avatar
Larisa

hmmm,si unele studiouri ofera bonusuri fetelor ce lucreaza de acasa,bineinteles in functie de performante.
Leticia

Logic ca la studio o sa fie cele mai multe avantaje, ai totul pe tava pus si daca esti o fire ok si nu te iei la harta cu personalul de acolo e super atmosfera, eu am incercat si de acasa si la studio e mai bine, mai ales ca ale mele castiguri nu sunt zilnic constante,am 2-3 zile pe saptamana bune rau si morrr sa stiu ca trebuie sa astept 2 saptamani sau o luna sa iau banutii aia, mi se lungesc urechile :(((
Money Makes the World Go Round
No avatar
TeatruStudio

la dezavantaje model independent ar mai fi cateva, una dintre ele este suportul tehnic care este foarte important, indiferent pe ce calculator/laptop lucrezi este important sa iti mearga toate sesiunile normal, fara vreo problema.
No avatar
anastasia

Fie ce-o fi si cum o fi, eu aleg tot studioul si nu sunt influentata cu nimic de faptul ca in prezent lucrez direct din studio. Cunosc persoane care lucreaza de acasa in colaborare cu studioul sau independent. Parerile sunt impartite si nicioadata nu o sa fie egalitate intre preferintele unuia sau ale altuia, depinde de >noroc< si de cat de ambitios esti.
No avatar
Antonia

Oh! Categoric lucrul in studio este muult mai avantajos, muuult mai profitabil decat de acasa. In studio le ai toate la picioare. Pana si o pastiluta de durere daca ai nevoie, o gasesti in dulapior, nu mai incape vorba de suport tehnic, de ajutorul trainerilor, bonusuri, make-up, recuzita, etc. Chiar daca acasa esti propriul tau sef si ai comision mai mare, nu vei castiga niciodata la fel de mult ca in studio deoarece nu beneficiezi de tot acest ajutor din partea studio-ului si nici nu te vei tine de treaba la fel ca atunci cand esti in timpul programului la studio. Acasa mereu iti vei aminti ca mai ai cate altceva de facut, sau te apuca lenea, sau te suna o prietena si mai bine iesi la o cafea ca te mai loghezi tu mai traziu si tot asa... e ca mersul la sala versus exercitii fizice facute acasa :D:D:D
No avatar
Camelia

Larisa;1338 wrote: hmmm,si unele studiouri ofera bonusuri fetelor ce lucreaza de acasa,bineinteles in functie de performante.

da,da, ai dreptate. si eu colaborez cu studio de acasa si iau bonusuri lunar, sume frumusele, bineinteles in functie de suma pe care o castig lunar. dar ideea este ca bonusurile pe care le primesc lunar ma motiveaza foarte mult si ma fac sa lucrez si cu mai mult spor.
No avatar
seasammyblue

eu si daca as vrea sa lucrez la studio nu am cum pentru ca la mine in localitate nu sunt, asa ca ramane varianta de acasa...in schimb nu stiu ce sa aleg, nu m-am lamurit cum e cu lucratul pentru un stidio si cum e cu lucratul independent. si daca lucrez printr-un studio, care sa fie ala ca sunt infinite????? si vreti sa spuneti ca modelele de lucreaza independent de acasa platesc impozit la administratia finaciara???? offf si mai o groaza de nelamurir, cred ca mai dureaza pana ma apuc...
No avatar
seasammyblue

recomanda-mi te rog un studio la care s ama inscriu sa lucrez de acasa, ms
Jasmine

seasammyblue;1494 wrote: recomanda-mi te rog un studio la care s ama inscriu sa lucrez de acasa, ms

Buna Seasammyblue noi iti putem recomanda cateva studiouri mari si cu vechime si anume in Bucuresti Happy Studio,Waw Studio, in Iasi RedRose Studio, Lucky Studio, ChatLive Studio si in Galati NightProwl Studio si Yes Studio.
Sper sa iti fie de ajutor.:P
Scrie răspuns