Ce se intampla cu Paxum?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Erika0001

De 2 zile Paxum se pare ca da erori. In primul rand nu merge sa transfer banii din cont pe card... imi da eroare.. Se mai intampla cuiva asta?
Si 2.. ce inseamna Pending Charges? Imi apare ca am in balance 800 $ , dar available funds 9.. Ce s cu cei 800 $ care nu au de unde sa mi intre?
Multumesc pt raspunsuri. Seara frumoasa
No avatar
Rimela

Erika0001;19338 wrote: De 2 zile Paxum se pare ca da erori. In primul rand nu merge sa transfer banii din cont pe card... imi da eroare.. Se mai intampla cuiva asta?
Si 2.. ce inseamna Pending Charges? Imi apare ca am in balance 800 $ , dar available funds 9.. Ce s cu cei 800 $ care nu au de unde sa mi intre?

Eu am transferat ieri dimineata pe card Paxum fara probleme, am si scos de la ATM tot fara problema.

Din cate vad eu dupa ce am facut un transfer pe card…..

Balance : cat am transferat
Pending charges : cat am scos de la atm
Available Funds : cat a mai ramas pe card

Am dat pe Refresh Balance si acum a aparut dedesubt doar cat mai am pe card si cat am incarcat la inceput
Daca spui totusi ca nu aveau de unde sa intre cei 800 atunci cel mai bine ar fi sa ii trimiti email lui Octav sau suportului sa te lamureasca
No avatar
Guest

Erika0001;19338 wrote: De 2 zile Paxum se pare ca da erori. In primul rand nu merge sa transfer banii din cont pe card... imi da eroare.. Se mai intampla cuiva asta?

Neata. poti incerca acuma, pt ca functioneaza Paxum. am verificat chiar in momentul asta si merge. ;)
No avatar
Silviana

Aceeasi problema o am si eu cu cardul .le-am trimis email dar nu am primit nici un raspuns .eu am reusit sa imi transfer banii din cont pe card dar nu pot sa fac plati si nici sa scot de la bancomat imi spune sa contactez banca .a-ti patit careva asa ceva?multumesc
No avatar
Nadia

Silviana;22032 wrote: Aceeasi problema o am si eu cu cardul .le-am trimis email dar nu am primit nici un raspuns .eu am reusit sa imi transfer banii din cont pe card dar nu pot sa fac plati si nici sa scot de la bancomat imi spune sa contactez banca .a-ti patit careva asa ceva?multumesc

A postat un user ieri ca-i da aceeasi eroare, ceva cu bad account status si contact your bank.

Nici mie nu mi-a mers sa pun banii pe card ieri, mi-a dat eroare 9999 sau ceva de genul.
No avatar
Silviana

Nadia;22034 wrote: A postat un user ieri ca-i da aceeasi eroare, ceva cu bad account status si contact your bank.

Nici mie nu mi-a mers sa pun banii pe card ieri, mi-a dat eroare 9999 sau ceva de genul.

Mama lor ca nu sunt seriosi deloc ..tot timpul probleme si erori peste erori .eu sper sa se remedieze problemele mai repede .sunt foarte curioasa ce raspuns imi vor da ei .
No avatar
Keke

Erorile sunt pentru toata lumea?este cineva care a folosit cardul Paxum la ATM fara pb ieri sau astazi?
EllaM.

Keke;22039 wrote: Erorile sunt pentru toata lumea?este cineva care a folosit cardul Paxum la ATM fara pb ieri sau astazi?

Incerc eu sa scot astazi si revin.
No avatar
Keke

EllaM.;22040 wrote: Incerc eu sa scot astazi si revin.

Multumesc Ella💋
arabu1988

eu am scos azi dimineata de la ATM dupa ce am facut transfer la card paxum si nu am avut abslout nicoproblema mintonez ca am scos de la ATM de la BRD si numai de la BRD am scos de cand am cardu paxum si nicodata nu am avut problema
We only have what we Give
Scrie răspuns