Bună tuturor! De câteva luni am și eu o problema.. Ori cu internetul, ori cu laptopul.. Lucrez pe un singur site, care îmi merge ff bine,si anume Chaturbate. Am următorul laptop : Lenovo ideaPad 100, i5-5200U, 4GB RAM ,1TB. Internet de la UPC Business 500 download, 25 upload-acesta este cel mai mare pe care-l au și singur furnizor la mine în bloc.Altceva nu pot baga.
Am zile în care nu am probleme.. Acestea fiind rare. Majoritatea userilor întra și ies de câteva ori pana rămân în camera. Mulți încearcă acest lucru și renunță în a mai întra.
Îmi spun ca nu ma pot vedea. Uneori sunt scoasa de tot din camera. Am verificat rulajul procesorului și trece de 75% ținând cont ca stau pe un singur site.. Care ar fi problema majora? Internetul sau laptopul? Va mulțumesc.
Probleme tehnice?
-
Guest
Nicolle9;19301 wrote: Bună tuturor! De câteva luni am și eu o problema.. Ori cu internetul, ori cu laptopul.. Lucrez pe un singur site, care îmi merge ff bine,si anume Chaturbate. Am următorul laptop : Lenovo ideaPad 100, i5-5200U, 4GB RAM ,1TB. Internet de la UPC Business 500 download, 25 upload-acesta este cel mai mare pe care-l au și singur furnizor la mine în bloc.Altceva nu pot baga.
Am zile în care nu am probleme.. Acestea fiind rare. Majoritatea userilor întra și ies de câteva ori pana rămân în camera. Mulți încearcă acest lucru și renunță în a mai întra.
Îmi spun ca nu ma pot vedea. Uneori sunt scoasa de tot din camera. Am verificat rulajul procesorului și trece de 75% ținând cont ca stau pe un singur site.. Care ar fi problema majora? Internetul sau laptopul? Va mulțumesc.
Buna, acesta problema poate sa survina de la mai multe chestii...
- folosesti wireless sau cablu?
- indiferent daca e wireless sau cablu iti e conectat si prin alt router?
- la ce rezolutie transmiti ?
- cand procesorul trece de 65 % in general incepe sa isi piarda din stabilitate
- poate sa fie problema si de la browserul din care lucrezi
- flash player
- cu sau fara OBS?
- etc
Deci problema poate sa apara de oriunde.
Fara detalii suplimentare e greu sa iti spuna cineva exact care e problema
Buna, acesta problema poate sa survina de la mai multe chestii...
- folosesti wireless sau cablu?
- indiferent daca e wireless sau cablu iti e conectat si prin alt router?
- la ce rezolutie transmiti ?
- cand procesorul trece de 65 % in general incepe sa isi piarda din stabilitate
- poate sa fie problema si de la browserul din care lucrezi
- flash player
- cu sau fara OBS?
- etc
Deci problema poate sa apara de oriunde.
Fara detalii suplimentare e greu sa iti spuna cineva exact care e problema
-
Guest
Nicolle9;19301 wrote: Bună tuturor! De câteva luni am și eu o problema.. Ori cu internetul, ori cu laptopul.. Lucrez pe un singur site, care îmi merge ff bine,si anume Chaturbate. Am următorul laptop : Lenovo ideaPad 100, i5-5200U, 4GB RAM ,1TB. Internet de la UPC Business 500 download, 25 upload-acesta este cel mai mare pe care-l au și singur furnizor la mine în bloc.Altceva nu pot baga.
in cazul in care vrei suport 24/7 , un bagaj PRO de cunostinte si o abordare PRO asupra oricarui aspect te invit sa imi dai mesaj in privat daca esti interesata si vb mai multe .
in cazul in care vrei suport 24/7 , un bagaj PRO de cunostinte si o abordare PRO asupra oricarui aspect te invit sa imi dai mesaj in privat daca esti interesata si vb mai multe .
Cablul îl bag direct în laptop,dar cei de la UPC au connect box, ceea ce înseamnă că internetul întâi întra într un router și după la mine în laptop. Browserul :Chrome. Rezoluție : 1024x768.
Fara Obs..
Doar ce am instalat Windows-ul.
Țin sa precizez ca înainte aveam un calculator mult mai prost, internet de la RDS de 500, însă nu aveam astfel de probleme.. Aveam în jur de 1500 useri.. Acum rar trec de 500. Nu știu ce sa mai încerc. Am zis sa schimb laptopul.. Sa iau un calculator..
Fara Obs..
Țin sa precizez ca înainte aveam un calculator mult mai prost, internet de la RDS de 500, însă nu aveam astfel de probleme.. Aveam în jur de 1500 useri.. Acum rar trec de 500. Nu știu ce sa mai încerc. Am zis sa schimb laptopul.. Sa iau un calculator..
-
Guest
Nicolle9;19305 wrote: Cablul îl bag direct în laptop,dar cei de la UPC au connect box, ceea ce înseamnă că internetul întâi întra într un router și după la mine în laptop. Browserul :Chrome. Rezoluție : 1024x768.
Fara Obs..
Recomandarea mea e sa lucrezi cu OBS, sa iti construiesti un PC (desktop) exact pt nr de site uri pt care vrei sa lucrezi, sa lucrezi cu o rezolutie minima de 720p si asa mai departe.
Multa bafta!
Fara Obs..
Recomandarea mea e sa lucrezi cu OBS, sa iti construiesti un PC (desktop) exact pt nr de site uri pt care vrei sa lucrezi, sa lucrezi cu o rezolutie minima de 720p si asa mai departe.
Multa bafta!
Scuze ca postez aici, insa habar n-am sa deschid un topic si oricum e o problema tehnica. A accesat cineva daily payment ieri pe chaturbate si n-au primit banii pana acum? Chaturbate a trimis mail de la 17:00 ca au trimis banii.. In general in 10 minute ii aveam pe Paxum.. Ce se intampla? Stie cineva?
Erika0001;19308 wrote: Scuze ca postez aici, insa habar n-am sa deschid un topic si oricum e o problema tehnica. A accesat cineva daily payment ieri pe chaturbate si n-au primit banii pana acum? Chaturbate a trimis mail de la 17:00 ca au trimis banii.. In general in 10 minute ii aveam pe Paxum.. Ce se intampla? Stie cineva?
Buna. Si eu astept.Am primit mail de la chaturbate ca au trimis....paxum doarme insa.Bine ca platim comisioane pentru daily payout degeaba.
Buna. Si eu astept.Am primit mail de la chaturbate ca au trimis....paxum doarme insa.Bine ca platim comisioane pentru daily payout degeaba.
-
Guest
Becca;19309 wrote: Buna. Si eu astept.Am primit mail de la chaturbate ca au trimis....paxum doarme insa.Bine ca platim comisioane pentru daily payout degeaba.
Probabil problema e de la CB si nu de la paxum, pt ca una din fetele din "my team" a avut de primit si de la CB si Cam4 tot in paxum ... si dupa ce a primit email de la CB ca plata s-a trimis, nu o primise dar dupa 1 ora si ceva primise tot in paxum plata de la Cam4 fara nici o problema si a putut sa scoata de la ATM si totul a decurs normal.
Pana una alta problema pare sa fie la CB, desi ei in mail cand trimit plata "precizeaza CLAR" ca vrei primi plata pana in 24h de la mail... deci nu va mai panicati
, cititi totul pana la capat si ORGANIZATI-VA cat mai bine sa nu depindeti de respectiva plata zilnica ca si de aer
.
DISCIPLINE = FREEDOM
Sper ca ati inteles cum e treaba, si CB & oricare modalitate de plata(inclusiv fostul FCP ) mai avuse situatii de genul asta si chiar multe ...
Multa rabdare, invatati mereu din situatiile care va preseaza si imbunatatiti modul de abordare al acestor situatii.
Bafta in continuare
.
Probabil problema e de la CB si nu de la paxum, pt ca una din fetele din "my team" a avut de primit si de la CB si Cam4 tot in paxum ... si dupa ce a primit email de la CB ca plata s-a trimis, nu o primise dar dupa 1 ora si ceva primise tot in paxum plata de la Cam4 fara nici o problema si a putut sa scoata de la ATM si totul a decurs normal.
Pana una alta problema pare sa fie la CB, desi ei in mail cand trimit plata "precizeaza CLAR" ca vrei primi plata pana in 24h de la mail... deci nu va mai panicati
DISCIPLINE = FREEDOM
Sper ca ati inteles cum e treaba, si CB & oricare modalitate de plata(inclusiv fostul FCP ) mai avuse situatii de genul asta si chiar multe ...
Multa rabdare, invatati mereu din situatiile care va preseaza si imbunatatiti modul de abordare al acestor situatii.
Bafta in continuare