configuratie unitate pc

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Lily

Buna , ma puteti ajuta va rog in a alege un pc potrivit pentru camera web Logitech ConferenecCam CC3000E ? Multumesc
No avatar
Guest

Lily;18830 wrote: Buna , ma puteti ajuta va rog in a alege un pc potrivit pentru camera web Logitech ConferenecCam CC3000E ? Multumesc

Buna Lily, in cazul in care esti interesata am aici un curs care te poate ajuta nu doar in alegerea unui Pc potrivit pt camera respectiva ci un Pc potrivit in functie de nr de site uri folosite oferind si suport pt orice alta problema pana ajungi sa intelegi si sa te descurci singura, totul fiind inclus in aceasta suma modica a cursului.
Citeste cu atentie mai jos si in cazul in care esti decisa, scrie pe mail sau oricare din modalitatile expuse mai jos.
Retine: totul va ramane confidential ! Multumesc.

"Ingredientele" unui JOB profitabil

Acest "curs" contine un fisier de 21 de pagini in format pdf, care explica toti pasii necesari pentru a face profit.

Acest curs se adreseaza urmatoarelor persoane :

* incepatorilor care nu stiu sau nu au avut de a face cu domeniul videochat
* performerilor care deja lucreaza in domeniu dar nu fac destul profit
* celor care vor sa inceapa sa lucreze "pentru ei" si nu stiu cum sa o faca
* celor care vor sa ramana ANONIMI dar PRO

Costul cursului : 300 RON videochatcurs@gmail.com
WhatsApp : 0757 74 59 33
Fb : Vc Curs
Twitter :Videochat curs
No avatar
doarunanonim

Chiar nu existe un moderator sa baneze scursura asta? Deja ma plictisesc posturile lui
No avatar
Guest

Alexyss;18840 wrote: Configuratia respectiva duce lejer 4 site-uri in HD cu procesorul in 65%...in fine, nu au rost alte discutii contradictorii gen generatie procesor etc,fiecare face ce vrea.

nu mai duce lumea in eroare cu sfaturi expirate, ca sunt unii care ti le pot lua de bune ... si dupa vazand ca nimic nu merge ...apeleaza la studiouri pt ca nu le merge munca acasa.

acel Pc recomandat de tn, avand un pret enorm pt ceea ce poate sa faca nu duce mai mult de 2 site uri in mod 720p stabil.
deci nu mi vb tu de 4 site-uri etc HD ...

daca tot vrei sa ajuti , fa totul la un mod PRO sau abtine-te.
No avatar
Guest

Alexyss;18842 wrote: La cat SPAMEZI forumul asta si altele unde ti se permite (deoarece nu exista moderare) mai bine ai tacea,oricum vorbesti sa te afli in treaba fara sa ai habar,ceea ce am recomandat eu duce lejer: LiveJasmin,Streamray,Sakura si Ifriends cu procesorul in 65% windows 10 Pro pe 64 bit si webcam logitech BCC950,in loc sa ajuti spamezi continuu....
[h=1][/h]

ceea ce recomanzi tu duce la investitii foarte proaste...maxim proaste! cum sa recomanzi Cpu gen4th cand imediat apare gen 9th.
cum sa recomanzi cumpararea unui sistem gata din magazin cand ii poti face fetei o lista cu componentele necesare sa mearga la un magazin sa il faca exact pt ce are nevoie?
cum e posibil sa iti bati joc in halu asta de tinerii incepatori din industrie?
gandeste inainte sa vorbesti si indruma tinerii sa faca totul PRO si nu in modul "merge si asa" pt ca rezultatele vor fi pe masura abordarii.
e clar ca nu iti convine cand cineva isi argumenteaza fiecare afirmatie ... si nu arunca "vorbe" povesti cu pesti ca si tn fara argumente....afirmi N chestii fara argumentare sustenabila.
O seara buna sa aveti ! O saptamana cat mai productiva !
No avatar
Guest

Alexyss;18852 wrote: Mrvc aberezi la greu cu generatiile 4 versus 9 macar daca ai sti ce vorbesti, diferentele sunt infime, tu vorbesti sa te dai rotund dar esti un balon care fasaie luuung,termina cu SPAM-ul si vino cu argumente nu cu texte rasuflate...pfff sa gasit SPAMERUL copy/paste sa argumenteze...

sper ca esti fericit ca te baga cineva si pe tine in seama si iti mai raspunde la ceea ce vorbesti pe aici.
eu nu sunt aici sa ma dau ROTUND ...
nu au cum sa fie diferente infime mai ales ca vorbim de Cpu i5 gen 4 vs un cpu i7 gen 8
care are 4 fire de executie vs 12 fire de executie... documenteaza-te si vb dupa ... ;) probabil nu isi au loc explicatiile aici pt tn.
nici aici si nici in alta parte, eu nu traiesc pentru afirmatii sau chestii de genu, vorbind de argumente ..o fac clar de fiecare data.
ma bucur ca te deranjeaza ceea ce fac, inseamna totusi ca are putin sens ;)

asa ca un sfat...bucura-te de viata si nu mai fi asa rau mereu ;), gandeste inainte sa vorbesti si fa totul intr-un mod pozitiv dragutule ;)

O zi minunata iti/va doresc !
No avatar
Guest

Alexyss;18854 wrote: Sincer sa fiu chiar m-am documentat, am zis ca poate sunt eu depasit si nu cunosc termenul "4 fire de executie vs 12 fire de executie" dealtfel ingrosat in citat ca sa stie lumea despre ce vorbesc, din fericire am inteles ca, tu faci referire la andrele si crosetat doar acolo am gasit astfel de termeni..4 fire de executie vs 12 fire de executie...:D :D :D banuiesc ca ai vrut sa spui 4 nuclee versus 12 nuclee dar totusi aberezi la greu, eu recomandam o configuratie bazata pe procesor I5 cu 4 nuclee active la care tu vi si ma iei cu diferenta intre generatii ca, mai apoi sa aduci in discutie procesor I7...habar nu ai despre ce vorbesti ramai la crosetat ca acolo iti e locul ...
Succes pe mai departe cu firele de executie,ai reusit sa arati ce sti cu adevarat ....

sa fereasca incepatorii de oameni ca si tine...

cum vrei sa iti scriu mai iubitule? Threads? am folosit fir de executie in limba romana pt ca asta o folosim aici.
sau poate pt tine conteaza doar nucleul si nu si firul de executie.
intram in subiecte prea deep pt cunostintele tale. ;)cine stie intelege

eu stiu mereu despre ce vorbesc ...fara sa imi spui tu daca gresesc sau nu...
daca nu am habar despre ce discut ma abtin mereu...
ma bucur ca te faci de ras singur ca sa inteleaga lumea ce si cum ...despre tn ;)
No avatar
Guest

Alexyss;18859 wrote: Daca tot te dai rotund cu si despre arhitectura microprocesoarelor si iti place sa subliniezi acest fapt, de ce nu postezi chiar tu o configuratie? raspunsul este simplu, de fapt tu urmaresti sa iti vinzi PDF-ul ala nu sa ajuti pe nimeni, vorbesti ambiguu si fara sens,doar de dragul postarii si a contrazicerii,in schimb nimic concret din partea ta, nici o prezentare/recomandare a vreunui desktop nici macar pe componente, doar vorbe ambigue ce dau impresii false, spor la scris in continuare,eu ce am avut de spus am scris,ramane in continuare valabil postul meu #3 de aici: http://www.forumvideochat.com/f2/configuratie-unitate-pc-3726.html pentru care imi mentin opinia.

Am argumentat clar ca nu ai habar despre ce vorbesti, incerci sa duci tinerii in eroare sau probabil asta e nivelul tau de cunostinte.
in legatura cu acel curs la pret modic, pretul cursului este 300ron, adica la mai putin de jumatate din rezultatul pe ZI(1 work day) din cat face unul dintre modelele de TOP cu care colaborez cu "suport tehnic,organizare,atitudine, etc" de peste 10 ani... "unul din multele care sunt, stau si vor ramane anonime" pt ca asta e dorinta lor si o respect.
In curs e detaliat clar de la 1 site la 2 sau 3-4 , 5-8 sau mai mult ce sistem, configuratie + altele e nevoie ;).

Va multumesc. O saptamana cu multe zambete, cat mai productiva si relaxata va doresc !
No avatar
Buttercup

Mrvc;18860 wrote: Am argumentat clar ca nu ai habar despre ce vorbesti, incerci sa duci tinerii in eroare sau probabil asta e nivelul tau de cunostinte.
in legatura cu acel curs la pret modic, pretul cursului este 300ron, adica la mai putin de jumatate din rezultatul pe ZI(1 work day) din cat face unul dintre modelele de TOP cu care colaborez cu "suport tehnic,organizare,atitudine, etc" de peste 10 ani... "unul din multele care sunt, stau si vor ramane anonime" pt ca asta e dorinta lor si o respect.
In curs e detaliat clar de la 1 site la 2 sau 3-4 , 5-8 sau mai mult ce sistem, configuratie + altele e nevoie ;).

Va multumesc. O saptamana cu multe zambete, cat mai productiva si relaxata va doresc !

600 de ron nu e încasare de top pe zi. E average, decent, cat sa simți ca nu faci chat pentru sume care nu merita. Nici macar 1000 ron nu intra la categoria asta. Sorry sa iti distrug bula. Dar sunt modele care jongleaza cu $600-800/zi lejer. De acelea o sa spunem ca sunt zei?
Nord

Buttercup;18861 wrote: 600 de ron nu e încasare de top pe zi. E average, decent, cat sa simți ca nu faci chat pentru sume care nu merita. Nici macar 1000 ron nu intra la categoria asta. Sorry sa iti distrug bula. Dar sunt modele care jongleaza cu $600-800/zi lejer. De acelea o sa spunem ca sunt zei?

Foarte adevarat! Un model de top face 5 - 6k$ pe zi un model bun face 600 - 800$/zi ! Deci daca modelele lui de top fac 600 de lei pe zi atunci ceva e gresit la mijloc! Banii aia ii faci lejer prezentand produse pe youtube/facebook/insta fara sa trebuiasca sa te dezbraci si sa te expui!
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns