Poze pentru profilul jasmin
Buna, as vrea sa incep sa lucrez ca model de videochat... am facut inregistrarea, acum am nevoie numai sa pun niste poze... problema este ca nu vreau sa ma duc la un studio... as vrea sa imi cumpar un aparat foto... dar nu ma pricep... de care trebuie sa imi iau?
Jessy96;16465 wrote: Buna, as vrea sa incep sa lucrez ca model de videochat... am facut inregistrarea, acum am nevoie numai sa pun niste poze... problema este ca nu vreau sa ma duc la un studio... as vrea sa imi cumpar un aparat foto... dar nu ma pricep... de care trebuie sa imi iau?
Buna Jessy, nu te sfatuiesc sa cumperi un aparat foto, tinand cont ca ai nevoie de poze pentru Jasmin ( unde cerintele sunt foarte mari) mai bine apelezi la un fotograf profesionist. Altfel risti sa arunci banii pe un aparat plus nervii de rigoare cand pozele o sa fie rejectate.
Eu mi-am cumparat un aparat foarte bun, am facut poze chiar le-am aranjat cu Photoshop cum cer ei si degeaba. Toate respinse. Setarile erau super la aparat, lumini...bla bla bla....dar degeaba. Dupa cateva incercari de a urca pozele pe profilul pe Jasmin( fara rezultat si nervi cat cuprinde) am apelat la un fotograf profesionist si treaba rezolvata.
Tu o sa faci cum crezi de cuvinta, eu doar iti spun ce s-a intamplat cu aparatul si pozele mele
Inca ma uit la aparat si imi rod unghile de ciuda ca puteam cheltui altfel 500 de euroi, lol
Buna Jessy, nu te sfatuiesc sa cumperi un aparat foto, tinand cont ca ai nevoie de poze pentru Jasmin ( unde cerintele sunt foarte mari) mai bine apelezi la un fotograf profesionist. Altfel risti sa arunci banii pe un aparat plus nervii de rigoare cand pozele o sa fie rejectate.
Eu mi-am cumparat un aparat foarte bun, am facut poze chiar le-am aranjat cu Photoshop cum cer ei si degeaba. Toate respinse. Setarile erau super la aparat, lumini...bla bla bla....dar degeaba. Dupa cateva incercari de a urca pozele pe profilul pe Jasmin( fara rezultat si nervi cat cuprinde) am apelat la un fotograf profesionist si treaba rezolvata.
Tu o sa faci cum crezi de cuvinta, eu doar iti spun ce s-a intamplat cu aparatul si pozele mele
Inca ma uit la aparat si imi rod unghile de ciuda ca puteam cheltui altfel 500 de euroi, lol
Sunt de aceeasi parere cu Rimela, eu am renuntat la Jasmin acum ani buni cand au bagat cerintele alea absurde de poze profi si nu am reusit sa primesc aprobare ptr ce puteam eu sa-mi fac cu aparatul foto (selfie-uri ca nu avea cine sa ma pozeze, sunt singura) si nici nu am vrut sa apelez la fotograf de jena asa, nu m-am simtit comfortabil sa pozez la fotograf.
Jasmin este un site mult prea strict ptr gustul meu si au cerinte absurde legate de poze si alte chestii. Nu as recomanda nimanui sa lucreze pe acel site dar asta si pentru ca eu nu sunt genul care sa accepte sa fie constransa de site-uri iar jasmin sta cu ochii pe modele si penalizeaza la orice mica chestie, si daca pleci din fata camerei cateva secunde.
Bafta cu Jasmin!
Jasmin este un site mult prea strict ptr gustul meu si au cerinte absurde legate de poze si alte chestii. Nu as recomanda nimanui sa lucreze pe acel site dar asta si pentru ca eu nu sunt genul care sa accepte sa fie constransa de site-uri iar jasmin sta cu ochii pe modele si penalizeaza la orice mica chestie, si daca pleci din fata camerei cateva secunde.
Bafta cu Jasmin!
-
liveloverock
Da, si eu sunt de acord. Jasmin mi-a facut atatea problem si am pierdut timp si bani. Sunt foarte multe site-uri mult mai prietenoase unde poti sa te simt bine si sa te inscrii usor.
-
Guest
Nu e chiar asa, poate era mai demult. Mie mi-au fost acceptate poze facute cu telefonul(un note8) si editate de mine in photoshop, trebuie doar rabdare. Nu stiu daca merita investitia intr-un aparat foto + obiectiv care te-ar duce la peste 4000 de lei, cred.