Monese

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ana1223

Salut! Ati reusit sa retrageti cu Monese, din Paxum? Am atasat cardul si am vrut sa transfer insa primesc o eroare, astept raspuns de la Paxum insa m-am gandit sa va intreb daca la voi a functionat, daca ati restras cu succes in combinatia asta.
Baietzelu

Ce suma vrei sa retragi?

Ce eroare primesti?
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ana1223

Buna, 50$

Am gresit ca nu am bifat ceva insa dupa ce am facut-o imi apare ca a expirat cardul, desi azi l-am activat
No avatar
matzarebela

ai sub suma o casuta de bifat ca sa accepti...
No avatar
ana1223

Da, am observat, nu scria ca trebuie sa accept, am bifat si acum imi da ca este expirat cardul
Ann

Șterge l și mai atasaza l o data ,pune data expirării cardului corecta
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Alina1992

Buna! Ce ati ales sa transferati bani de pe paxum pe monese? Iban sau external withdraw?
Baietzelu

Alina1992;16495 wrote: Buna! Ce ati ales sa transferati bani de pe paxum pe monese? Iban sau external withdraw?

External , daca dai prin iban sa stii ca trebuie sa pui ibanul bancii iar la referinta sa treci idul tau monese . Daca faci transfer catre ibanul din contul tau monese sa stii ca ti se intorc banii cum i-ai trimis.
Ann

Baietzelu;16500 wrote: External , daca dai prin iban sa stii ca trebuie sa pui ibanul bancii iar la referinta sa treci idul tau monese . Daca faci transfer catre ibanul din contul tau monese sa stii ca ti se intorc banii cum i-ai trimis.

Baietzelu eu am facut cont Monese de 8 zile si inca nu mi a ajuns.Am citit ca sunt persoane in care le-a ajuns in 3 zile.De unde stiu cum ajunge?Curier sau oficiu postal ??As vrea sa trimit fix limita de 350 ca am nevoie urgenta.External.Sper sa nu raman fara ei
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Baietzelu

Ann;16524 wrote: Baietzelu eu am facut cont Monese de 8 zile si inca nu mi a ajuns.Am citit ca sunt persoane in care le-a ajuns in 3 zile.De unde stiu cum ajunge?Curier sau oficiu postal ??As vrea sa trimit fix limita de 350 ca am nevoie urgenta.External.Sper sa nu raman fara ei

La mine a venit in posta, ai grija sa fi trecut adresa corecta , la mine a ajuns in 7 zile. Intreaba la posta de care apartii. Cum sa ramai fara ei ca nu inteleg?
Scrie răspuns