:)

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
cata.tod

Buna seara fetele.sunt noua pe forum...si am nevoie de ajutorul vostru...as vrea sa lucrez si eu in domeniul acesta dar am asa o retinere...o frica...ma gandesc ca nu m-as descurca...cu engleza nu stau foarte foarte bine...nivel mediu...si nu sunt nici 90 60 90...sunt un pic mai plinuta ...dar dragutza :)...ar fi astea doua lucruri o problema ? Engleza si felul cum arat ? Am nevoie de cateva incurajari.va multumesc , pupici :*
Ann

Cu ce crezi ca nu te-ai descurca?Crezi ca toate suntem perfecte sau ce?Incearca sa te uiti si tu la celelalte fete sa vezi,este pentru ele o problema?Tu trebuie sa ai incredere in tine,si restul vor veni de la sine.Ma uit ca sunt femei obeze pe prima pagina,cand ma uit imi vine sa ma bat singura.Sau persoane care nu stiu decat sa zambeasca si nu inteleg gram de engleza.Intradevar, daca ai anumite calitati pot reprezenta un atu,dar gandeste-te ca fiecare membru este diferit si are tipul lui preferat de fata.Nu toti cauta skinny,unii considera ca nu e atragator sa fii doar piele si os.Ca si in viata,mai conteaza si caracterul si cum vei aborda tu situatia,incerca ce poti tu mai bine(infatisare,bunadispozitie,un web bun,o camera aranjata,5-6 ore de lucru) si lasa timpul sa decida.Posibil sa ai mare succes
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Scrie răspuns