monese card

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ladyl

buna. azi am intrat si eu in direct cu cei de la monese. mi au spus ca trebuie sa raspund la 2 intrebari pe email, si o sa mi aprobe contul.aveti idee cat dureaza? inca nu am primit mail de la ei. multumesc
No avatar
ladyl

se poate sa mi raspunda cineva care stie? multumesc
Baietzelu

Daca ai cumva 3 forme de verificare gen pasaport , permis si buletin sau alte documente il verifici in maxim 5 minute , asa nu stiu cat dureaza verificarea la tine . Eu asa am procedat.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
ladyl

multumesc. acum am primit un email de la ei, in care imi spune asa: What is the main reason for opening your account? ma poti ajuta te rog? nu stiu ce sa le raspund. sunt noua in videochat
Baietzelu

ladyl;15480 wrote: multumesc. acum am primit un email de la ei, in care imi spune asa: What is the main reason for opening your account? ma poti ajuta te rog? nu stiu ce sa le raspund. sunt noua in videochat

To receive my salary. Asa scrie-le
Ann

Baietzelu;15483 wrote: To receive my salary. Asa scrie-le

Scuze,m-am trezit si eu dupa o perioada de absenta.Care este treaba cu Monese,observ ca stii mai multe.Am ceva amezi si o promisiune de sechestru pe bunuri.Ai tu garantia ca de Monese nu stie ANAF ul,deci se poate merge cu siguranta pe el >>Paxum >>Monese.In cat timp ajunge si daca se pot scoate bani de la ATM la ce schimb valutar??
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Baietzelu

Ann;15504 wrote: Scuze,m-am trezit si eu dupa o perioada de absenta.Care este treaba cu Monese,observ ca stii mai multe.Am ceva amezi si o promisiune de sechestru pe bunuri.Ai tu garantia ca de Monese nu stie ANAF ul,deci se poate merge cu siguranta pe el >>Paxum >>Monese.In cat timp ajunge si daca se pot scoate bani de la ATM la ce schimb valutar??

Explica-ne intai ce promisiune de sechestru ai ? Anaful?

Iar eu nu am garantia ca anaful nu stie de monese ,as vrea eu sa stiu pe cine ia anaful si pe cine nu.

Se poate 100% paxum —>> monese , eu am scos de la ing la curs foarte bun .
Ann

Cum ce promisiune de sechestru?Ca daca nu imi platesc datoriile o sa inceapa sa-mi ia ce am pe numele meu,si poprire pe conturi din cauza amenzilor adunate pe care o astept din moment in moment.As dori sa stau fara griji pana imi vine cardul Paxum,daca vine anul asta.Ce comisioane percepe Monese la primirea banilor?In cat timp ajung banii prin transfer to external card din Paxum?Sunt si dezavantaje ?
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
Nord

`Ma repet si nu doresc sa sperii pe nimeni si nici nu doresc sa fac pe cineva sa-si plateasca impozitele! Dar trebuie sa stiti ca anaful stie tot ce misca pe teritoriul Europei nici un cont si nici un card emis in Europa (inclusiv Mare Britanie cu care avem acorduri financiare) nu este unul anonim si se stie situatia fiecarui roman in parte!

Nu s-a intrat peste nimeni inca dar o sa vina si timpul cand toti o sa fie luati la intrebari! Nu traim in evul mediu cand puteai face totul in asa fel incat sa nu afle nimeni! Am fost invatati prost cu FPC-ul care folosea o banca din Belize si cu toate astea banca respectiva ne-a pus sa semnam un agreement unde specifica negru pe alb ca va da orice informatie despre contul tau autoritatilor din tara ta la cererea acestora!

Nu vreau sa sperii nu ma intereseaza cine plateste si cine nu dar trebuie sa fim constienti ca prestam o activitate si ca exista o lege in vigoare si ne putem trezii cu probleme mari pentru niste amarati de 10% cat trebuie sa dam statului!

Bafta tuturor!
Live Cams | Live Sex |
Baietzelu

Ann;15507 wrote: Cum ce promisiune de sechestru?Ca daca nu imi platesc datoriile o sa inceapa sa-mi ia ce am pe numele meu,si poprire pe conturi din cauza amenzilor adunate pe care o astept din moment in moment.As dori sa stau fara griji pana imi vine cardul Paxum,daca vine anul asta.Ce comisioane percepe Monese la primirea banilor?In cat timp ajung banii prin transfer to external card din Paxum?Sunt si dezavantaje ?

Comisioane percepute de monese daca ai upgradat contul la plus ceea ce si recomand

6 extrageri pe luna gratuite
1$ pe extragere dupa ce termini cele 6 gratuite
350€ pe zi retragere de la atm
Transfer direct pe card din contul monese la un curs incredibil de bun
Banii din paxum catre external card (monese) ajung instant
Dezavantaj il vad doar limita de 350€ pe zi dar nu ma deranjeaza atat de tare
Scrie răspuns