Buna! Am lucrat pe mfc 4 ani. Totul bine si frumos. Câștigăm bine,eram mulțumită. Într-o zi, in urma cu 1 an jumate am facut marea prostie de a cere bani in paypal pe show-uri.
Cei de la mfc mi-am dat email si mi-au spus că nu mai sunt eligibila pt site-ul lor.
In tot acest timp le-am trimis email -uri ca imi pare rau si sa imi mai acorde o șansă de a lucra din noi pe mfc. Dar niciodata nu mi-am raspuns la email-uri.
Ati mai trecut prin astfel de situații? Va rog sa ma ajutati. Am incercat si alte site -uri in acest timp dar ca mfc nu este niciunul. As vrea din tot sufletul sa pot lucra din nou pe mfc.
Astept pareri....
Multumesc! O zi frumoasă tuturor!
Myfreecams m-a blocat
Baietzelu;15249 wrote: Incearca sa ii zapacesti cu mailuri si sa le spui ca iti pare rau ... alta solutie nu ai. E strict interzis sa ceri bani inafara siteului.
Asta incerc in fiecare zi. Ma gandesc o fi blocat ip-ul meu sau sa nu mai ajunga mail-urile mele la ei. Nu stiu ce sa zic. Am incercat sa fac si alt cont la ei dar degeaba.
Asta incerc in fiecare zi. Ma gandesc o fi blocat ip-ul meu sau sa nu mai ajunga mail-urile mele la ei. Nu stiu ce sa zic. Am incercat sa fac si alt cont la ei dar degeaba.
-
JusticeCam
Incearca Jasmin. Mie MFC nu mi se pare un site bun. Se arata totul in free chat.