FPS SI PLACA VIDEO

Sectiune destinata problemelor tehnice. Daca ai nevoie de ajutor in legatura cu PC-ul, webcam-ul, lumini, software, posteaza aici!
No avatar
angelyca

As dori sa cumpar

Camera web Logitech Brio, 4K .Am nevoie de o anume placa video pentru a avea performantele pe care aceasta camera le promite?(ma refer aici la fps).Tin sa precizez ca acum detin o placa video no name)).Eu stau pe chaturbate si am 24 fps folosind obs si un webcam logitech C930 e.Multumesc anticipat de raspunsuri.:)

No avatar
leximiss

As dori sa cumpăr pt videochat
Sistem Desktop PC Gaming ASUS FX10CP-RO009D cu procesor Intel® Core™ i7-8700 pana la 4.60 GHz, Coffee Lake, 16GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, Free DOS
Este bun ?sau trebuie neaparat ssd ?emag are o versiune a acestui sistem cu ssd dar are doar 8gb de ram
Contează mai mult ram Sau ssd ?
Eu momentan am un laptop i7 7700hq 32gb ram desi e laptop de top si desi lucrez doar pe un singur site imi scad FPS-urile la 14-15 in loc de 30
Si as vrea sa schimb calculatorul ca cineva mi-a zis ca FPS-urile scad din cauza calculatorului desi al meu este i7 7700hq 32gb ram
Astept răspuns
Ti-as fi profund recunoscătoare daca m-ai ajuta ca eu lucrez de acasă nu la studio
Iti mulțumesc anticipat
No avatar
danyw

Ai un laptop foarte bun
Scrie răspuns