Limita Cosmo??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Yvonne

Hey all. Au intrat in seara asta banii de pe Ifr..dar shock: ii am in "secondary balance", desi limita cardului mi-a fost ridicata de pe 18 aprilie (am primit intre timp vreo 5 plati pe el). Incerc sa-i transfer in "available funds", dar zice "invalid amount format". Daca merg la "Kyc documents" nu ma lasa sa incarc nimic, caci "your account has already been upgraded". Wtf?! E vreun glitch ceva? Ati patit si voi? Am 32$ in available funds. Are vreo leg asta? Treb sa fiu pe zero pt a putea transfera fonduri? Mersi.
No avatar
Keke

Yvonne;14572 wrote: Hey all. Au intrat in seara asta banii de pe Ifr..dar shock: ii am in "secondary balance", desi limita cardului mi-a fost ridicata de pe 18 aprilie (am primit intre timp vreo 5 plati pe el). Incerc sa-i transfer in "available funds", dar zice "invalid amount format". Daca merg la "Kyc documents" nu ma lasa sa incarc nimic, caci "your account has already been upgraded". Wtf?! E vreun glitch ceva? Ati patit si voi? Am 32$ in available funds. Are vreo leg asta? Treb sa fiu pe zero pt a putea transfera fonduri? Mersi.

Caty din sectiunea cosmo payment a avut acelasi lucru parca....intreab-o cum a rezolvat poate iti da raspuns
ILoveSummer

Yvonne;14572 wrote: Hey all. Au intrat in seara asta banii de pe Ifr..dar shock: ii am in "secondary balance", desi limita cardului mi-a fost ridicata de pe 18 aprilie (am primit intre timp vreo 5 plati pe el). Incerc sa-i transfer in "available funds", dar zice "invalid amount format". Daca merg la "Kyc documents" nu ma lasa sa incarc nimic, caci "your account has already been upgraded". Wtf?! E vreun glitch ceva? Ati patit si voi? Am 32$ in available funds. Are vreo leg asta? Treb sa fiu pe zero pt a putea transfera fonduri? Mersi.

Eu nu am pățit asta, dar nu prea are sens sa iti apara in secondary balance dacă tu ai limita ridicata! Limita pe luna parca este de 25.000.
Totuși, dă-le un mail și întreabă-i!
No avatar
Yvonne

ILoveSummer;14574 wrote: Eu nu am pățit asta, dar nu prea are sens sa iti apara in secondary balance dacă tu ai limita ridicata! Limita pe luna parca este de 25.000.

Am facut asta, da. N-am depaait 25k lol, si nici nu ma lasa sa incarc nimic, pt ca mi-a fost ridicata limita de mult timp. Mersi
No avatar
Yvonne

Keke;14573 wrote: Caty din sectiunea cosmo payment a avut acelasi lucru parca....intreab-o cum a rezolvat poate iti da raspuns
I-am trimis un PM lui Caty.
Mersi
No avatar
Ramona3310

cum ai rezolvat situatia please help. sunt in aceeasi problema :((((( apar banii mei la secondary balance
No avatar
FARCAS

am si eu cozmo si miau intrat bani in cont secundar nu in fonduri disponibile stie careva ce inseamna asta
No avatar
FARCAS

ati rezolvat problema cu secundary balace
No avatar
FARCAS

Keke;14573 wrote: Caty din sectiunea cosmo payment a avut acelasi lucru parca....intreab-o cum a rezolvat poate iti da raspuns

a gasit cineva cum se rezolva
No avatar
FARCAS

ILoveSummer;14574 wrote: Eu nu am pățit asta, dar nu prea are sens sa iti apara in secondary balance dacă tu ai limita ridicata! Limita pe luna parca este de 25.000.

am si eu aceasi problema si nu raspund la meil
Scrie răspuns