anunt de ultima ora despre card paxum

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
arabu1988

Paxum a anuntat ca sa poate face si express dilevery pentru primire cardul paxum dar asta nu ajute cu print card adica print card dureaza 10 zile dar shipping mai putin

We only have what we Give
No avatar
Rimela

arabu1988;14065 wrote: Paxum a anuntat ca sa poate face si express dilevery pentru primire cardul paxum dar asta nu ajute cu print card adica print card dureaza 10 zile dar shipping mai putin

Buna , unde apare anuntul acesta arabu? Eu am intrat in contul de Paxum si nu am vazut nimic. Oare se poate aplica doar pentru cine aplica pentru card acum? Nu si pentru cei care au aplicat deja?
arabu1988

Rimela;14067 wrote: Buna , unde apare anuntul acesta arabu? Eu am intrat in contul de Paxum si nu am vazut nimic. Oare se poate aplica doar pentru cine aplica pentru card acum? Nu si pentru cei care au aplicat deja?

buna
anuntul a aparut pe pagina paxum pe Facebook

asta e valabil pentru cei care nu au applicat inca cei care au aplicat nu sa mai poate modifica :(

https://www.facebook.com/paxumewallet/
No avatar
Rimela

arabu1988;14068 wrote: buna

asta e valabil pentru cei care nu au applicat inca cei care au aplicat nu sa mai poate modifica :(

https://www.facebook.com/paxumewallet/

Multumesc frumos arabu, am citit. Din pacate nu este valabil pentru cardurile cerute deja

''Please note - This option is NOT available for already existing submitted/printing/printed/shipped card requests.''
arabu1988

Rimela;14069 wrote: Multumesc frumos arabu, am citit. Din pacate nu este valabil pentru cardurile cerute deja

''Please note - This option is NOT available for already existing submitted/printing/printed/shipped card requests.''
NPC
DA EXACT
ILoveSummer

Deci cei care vor aplica acum pentru card, o sa îl primeasca inaintea noastra, pentru ca ei beneficiază de express, noi nu...😂
Ce sa zic...minunat!
Bravo, Paxum!🎉🎉
ccmost

Pai nu-i normal sa-l faca available acum ? Ca daca tot am dat 45$ putem sa mai dam si pentru express shipping mai ales ca multi se reorienteaza spre alte metode de plata ... In alta ordine de idei , a primit cineva banii de la imlive ?
No avatar
Cryssaaaaaa

Buna
Am urmatoarea situatie: mi-au verificat contul de paxum, mi-au dat email de confirmare insa la address document imi apare inca PENDING si din cauza asta nu pot sa aplic pentru card.
Mai este cineva in situatia mea?

Multumesc
arabu1988

Cryssaaaaaa;14075 wrote: Buna
Am urmatoarea situatie: mi-au verificat contul de paxum, mi-au dat email de confirmare insa la address document imi apare inca PENDING si din cauza asta nu pot sa aplic pentru card.
Mai este cineva in situatia mea?

Multumesc

buna
dai mail la octav@paxum.com si il rog sa verifice adresa
No avatar
just me

arabu1988;14068 wrote: buna

https://www.facebook.com/paxumewallet/ Oare shipping cat va dura tot 10 zile?🤔
Scrie răspuns