Probleme card Paxum ? Help

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Kitten

Tot încerc sa aplic pentru card ce tocmai mi-a fost verificat contul si primesc mesajul asta :
Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.
Am avut card doar firstchoice si am aplicat si la cosmopay..nu înțeleg care este problema . Si am primit si email cu : Your Mastercard® prepaid card limit
upgrade request has been declined! de ce?
ILoveSummer

Kitten;13358 wrote: Tot încerc sa aplic pentru card ce tocmai mi-a fost verificat contul si primesc mesajul asta :
Your current verification level does not allow you to perform this action or you have reached maximum allowed cards number per account.
Am avut card doar firstchoice si am aplicat si la cosmopay..nu înțeleg care este problema . Si am primit si email cu : Your Mastercard® prepaid card limit
Buna!
Îți apare "Apply for card" sus in dreapta?
Daca ai opțiunea asta, încearcă din nou.
No avatar
Kitten

Daaa acolo am aplicat si mi-a scris aia plus mailul cu "card declined"
ILoveSummer

Kitten;13362 wrote: Daaa acolo am aplicat si mi-a scris aia plus mailul cu "card declined"

Ai mai aplicat înainte pentru card? Este posibil să fie inregistrata deja cererea ta și de asta să nu te lase să aplici din nou. Poti verifica in josul paginii, unde scrie USD ACCOUNTS daca iti apare : Mastercard Submitted și o dată. Daca iti apare asa înseamnă că ai aplicat deja.
No avatar
anny

si mie imi scrie faza aia de mai sus doar ca nu am primit nici un email de la ei cum ca ar fi verificat contul in schimb azi unde te loghezi apare cum ca pana 1 iunie ne vor lasa sa aplicam ptr cad ptr ca sunt f solicitati
No avatar
anny

probabil ai bagat gresit vreun document?pe mine nu ma lasa sa aplic pentru card!imi scrie cand intru in cont ca sunt multe solicitari
No avatar
daucusapaa

Kitten;13358 wrote: Tot încerc sa aplic pentru card ce tocmai mi-a fost verificat contul si primesc mesajul asta :

Buna! Suna ca si cum documentele tale inca nu au fost aprobate...
Scrie răspuns