Paxum
Buna tuturor ,am o mare nelamurire si in acelasi timp o si mai mare problema. Acum cu problema de la firstchoice cu toti ne-am mutat pe paxum ( mai mult sau mai putin ) am cont verified , all good , am primit plata de la mfc toate bune si frumoase dau Withdraw Funds by EFT Transfer pleaca bani din cont , dupa 5 zile primesc mail de la Paxum Transaction Status: Initiated , dureaza up to 5-7 zile lucratoare , s-au dus si mama lor de zile si eu bani tot nu ii am in cont...ei nu raspund la mail-uri, am incercat sa sun, la fel nici un raspuns. Ma poate ajuta cineva ? A avut cineva pana acum o tranzactie cap coada si e ok ? Multumesc
-
octav@paxum.com
Buna,
cea mai rapida metoda este Withdraw by external credit card care ajunge pe cardul tau emis de orice banca din Romanaia intre cateva ore si maxim 2 zile (inafara de bcr si anumite carduri de la brd).
Mersi
cea mai rapida metoda este Withdraw by external credit card care ajunge pe cardul tau emis de orice banca din Romanaia intre cateva ore si maxim 2 zile (inafara de bcr si anumite carduri de la brd).
Mersi
-
octav@paxum.com
nikkk;12420 wrote: Nu am putut cu withdraw by external credit card, bani imi intra in $ in paxum si cardul la fel ca si contul este in lei . Am incercat si imi spune ca nu este compatibil. Vro idee de ce ?
merge cu orice card din romania inafara de bcr si unele carduri brd.
mersi
merge cu orice card din romania inafara de bcr si unele carduri brd.
mersi
nikkk;12437 wrote: Fix brd am eu hahaha....mi-am deschis un cont bancar la ing in $ . O sa ii trimit acolo , poate am noroc sa intre mai repede. Nici astazi nu au intrat banutii. Exista vro posibilitate sa imi dea teapa ?
teapa nicodata
teapa nicodata
We only have what we Give
octav@paxum.com;12389 wrote: Buna,
Mersi
dar cand vor fii trimise noile carduri? eu am avut cardul vechi si astept inlocuirea cardului, dar vand ca dureaza foarte mult!
Mersi
dar cand vor fii trimise noile carduri? eu am avut cardul vechi si astept inlocuirea cardului, dar vand ca dureaza foarte mult!