Buna
am disches acest subject ca sa fie mai usor pentru altii sa alege metoda lui de plata
te rog cine a primit banii dupa data de 11 aprilie sa spune
ce metoda de plata a folosit?
in cat timp a primit banii din site ?
din ce situr a primit pe metoda ?
banca unde a primit banii ?
cat zile a durat transferu pana a primit banii in contul romanesc ?
curs de schimb la banca ?
si cine mai vrea sa adauge alta informatie pentru ajuta pe altii nu e rau
TE ROG FARA DISCUTII AICI CINE VREA SA INTREBA PE CEL CARE RESPONDE SA DEA PM
succes la toate lume si la mai mult banii
:)) sper ca e clar ce imi scris in limba romana eu nu sunt roman asa ca daca e ceva pe care nu il inteleget dmai PM sa il corectez :-*
:-/ cine a primit banii dupa probleme legate de firstchoice :-/
eu am primit banii din chaturbate pe contul meu de PAXUM pe care deja il am avut verified inainte sa apare probleme legate de firstchoice am primit banii de la chaturbate pe contul meu PAXUM dupa o zi de daily payout si am facut transfer din contul paxum prin metoda Withdraw Funds to External Credit Card si am primit banii in contul meu raifesen dupa 2 zile si cursul de schimb a fost 1$=3.9RON
We only have what we Give
Chaturbate transfer Wire -45$ comision curs 3.75 la Ing in cont de lei ( durata 10 zile total)
Paxum cont verificat contactandu i pe twitter si facebook apoi transfer pe acelasi card de Ing ( comision 6$ +3% ) acelasi curs 3.75 -Avantaj -Durata sub 24 ore
Paxum cont verificat contactandu i pe twitter si facebook apoi transfer pe acelasi card de Ing ( comision 6$ +3% ) acelasi curs 3.75 -Avantaj -Durata sub 24 ore
-
wetladyjoy
arabu1988;11606 wrote: eu am primit banii din chaturbate pe contul meu de PAXUM pe care deja il am avut verified inainte sa apare probleme legate de firstchoice am primit banii de la chaturbate pe contul meu PAXUM dupa o zi de daily payout si am facut transfer din contul paxum prin metoda Withdraw Funds to External Credit Card si am primit banii in contul meu raifesen dupa 2 zile si cursul de schimb a fost 1$=3.9RON
Eu am primit azi de la paxum prin external card 285 ron ( card in ron) bani trimisi in data de 23.04(77$) prin BT
Eu am primit azi de la paxum prin external card 285 ron ( card in ron) bani trimisi in data de 23.04(77$) prin BT
-
violetapop
Pai oare mai primeste cineva banii blocati in CHOICE Bank?
-
elenaelena
prin wire de la MFC a.ti primit banii? eu inca nu am primit nimic...