Buna seara,
Banuiesc ca majoritatea modelelor Sunt in tema cu problema generata de First Choice!
Intrebarea mea este :Mai poti recupera banii de la acestia?
Mentionez ca am economisit 70% din castigurile mele crezand ca Sunt safe acolo!😪😪😪
Iar acum nu mai imi pot retrage restul banilor (asta dupa Ce am scos cateva ture zilele precedente).
Multumesc
First Choice
Au dat asigurari
Au spus ca au o modalitate de a reculera fiecre cent care este blocat in conturile Bank of Choice, care au fost inghetate. Au spus ca ei sunt constienti de problema creata , dar fiecare cont isi va recupera banii. Problema este ca sunt in discuti cu aia sa le ia banii. O sa ii recupereze ca si banii lor sunt la
Mijloc, plus ca ei vor sa dea drumul
La serviciu din nou!
Au spus ca au o modalitate de a reculera fiecre cent care este blocat in conturile Bank of Choice, care au fost inghetate. Au spus ca ei sunt constienti de problema creata , dar fiecare cont isi va recupera banii. Problema este ca sunt in discuti cu aia sa le ia banii. O sa ii recupereze ca si banii lor sunt la
Mijloc, plus ca ei vor sa dea drumul
La serviciu din nou!
Conturile sunt inghetate in acea banca, nimeni nu poate scoate un cent. In momentul in care se acceseaza fondurile,banii tai o sa ii recuperezi. Banii o sa ii recupereze pentru ca o banca , depune la monetaria statului o suma chiar ffff mare ca garantie ca oameni sa isi recupereze banii!
-
violetapop
Hey fetelor, vreo speranta sa mai recuperam banii de la Choice Bank?
-
violetapop
SweetAna;12385 wrote: eu am putut sa ii retrag . mai am o transade scos si cred ca nu sunt probleme avand in vedere ca zilele tecute am mai scos bani de pe first choice
Hello, nu ma refeream la retras banii care erau deja pe card, ci la banii care au fost trimisi de siteul partener catre FCP, in cazul meu CamContacts, acestia nu au fost apucati sa fie procesati si trimisi catre modele. Deci, sunt multe modele care au bani blocati intre FCP, Choice Bank si siteul partener si nu i-au recuperat de pe 12 aprilie...
Hello, nu ma refeream la retras banii care erau deja pe card, ci la banii care au fost trimisi de siteul partener catre FCP, in cazul meu CamContacts, acestia nu au fost apucati sa fie procesati si trimisi catre modele. Deci, sunt multe modele care au bani blocati intre FCP, Choice Bank si siteul partener si nu i-au recuperat de pe 12 aprilie...
buna am si eu o rugaminte daca este cineva la curent!!! mie cu 90 de zile in urma mia fost spart cardul First chois pay si a fost retrasa o suma destul de mare , am trimis e meil la suport , si mau rugat sa le trimit screenshot cu toate tranzactiile care au fost facute in lipsa mea, si ca imi voi primi banii in 90 zile , e cineva la curent cu asa ceva ? a mai patit cineva asa ceva? e real de ami vedea banii?