Buna ziua tuturor.
Doresc sa cumpar mai multe pc-uri, webcam-uri pentru un studio ce se va deschide si nu sunt prea sunt sigur ce ar trebui mai exact sa iau.
In cazul pc-ului ce este mai important pentru..sa zicem 5-6 site-uri simultan ?
pentru procesor de exemplu : ce generatie/serie ar trebui ? conteaza numarul de nuclee sau frecventa, trebuie sa fie un procesor ce se poate overclocka ?
pentru ram : conteaza ddr/frecventa sau trebuie cat mai mult ? si cam cat mai exact :-??
placa video : in primul rand trebuie una ? si daca da, cam care mai exact :-?
placa de baza : poate fi una de buget sau trebuie una seria "z"
Pentru un webcam mai bun care sa poata tine toate cele 5-6 site-uri ce imi puteti recomanda ? La un pret decent daca se poate :D.
Si in ultimul rand ce tip de internet ar trebui ? Am inteles ca trebuie sa se axeze pe upload dar ce viteza de upload ?
Multumesc in avans pentru informatii si imi cer scuze daca intreb prea multe.
Intrebare echipament necesar + internet
sa inteleg ca nu trebuie sa cumpar o placa video
iar legat de numarul de calculatoare ar fi sa zicem...10-11 (deci ce abonament ar trebui ? si ce fel de ip
cu ce ma ajuta acea placa de captura ? imi poate tine toate site-urile fara probleme ?
edit : am vazut in wishlist dupa ca ai pus si acel gtx, voi merge cu el
imi place cum arata wishlist-ul, multumesc pentru el
intrebarea e alta, cu cat camera web e mai buna cu atat poate tine mai multe site-uri la fps-uri mari, nu ?
si daca nu ma insel lumina din camera, aici ma refer la umbrele, tavan etc afecteaza numarul de fps-uri, nu ?
iar legat de numarul de calculatoare ar fi sa zicem...10-11 (deci ce abonament ar trebui ? si ce fel de ip
cu ce ma ajuta acea placa de captura ? imi poate tine toate site-urile fara probleme ?
edit : am vazut in wishlist dupa ca ai pus si acel gtx, voi merge cu el
imi place cum arata wishlist-ul, multumesc pentru el
intrebarea e alta, cu cat camera web e mai buna cu atat poate tine mai multe site-uri la fps-uri mari, nu ?
si daca nu ma insel lumina din camera, aici ma refer la umbrele, tavan etc afecteaza numarul de fps-uri, nu ?
Cam târziu raspunsul meu Daca nu ai facut investitia te sfatuiesc sa te orientezi spre Ryzen 2600X Aproape de i7-8700K dar mult mai ieftin.
La AMD trebuie si o placa video. Si da la AMD o memorie de 3000MHz aduce ceva spor de performanta, mai mult ca la Intel.
La AMD trebuie si o placa video. Si da la AMD o memorie de 3000MHz aduce ceva spor de performanta, mai mult ca la Intel.
As dori sa cumpăr pt videochat
Sistem Desktop PC Gaming ASUS FX10CP-RO009D cu procesor Intel® Core™ i7-8700 pana la 4.60 GHz, Coffee Lake, 16GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, Free DOS
Este bun ?sau trebuie neaparat ssd ?emag are o versiune a acestui sistem cu ssd dar are doar 8gb de ram
Contează mai mult ram Sau ssd ?
Eu momentan am un laptop i7 7700hq 32gb ram desi e laptop de top si desi lucrez doar pe un singur site imi scad FPS-urile la 14-15 in loc de 30
Si as vrea sa schimb calculatorul ca cineva mi-a zis ca FPS-urile scad din cauza calculatorului desi al meu este i7 7700hq 32gb ram
Astept răspuns
Ti-as fi profund recunoscătoare daca m-ai ajuta ca eu lucrez de acasă nu la studio
Iti mulțumesc anticipat
Sistem Desktop PC Gaming ASUS FX10CP-RO009D cu procesor Intel® Core™ i7-8700 pana la 4.60 GHz, Coffee Lake, 16GB, 1TB, DVD-RW, NVIDIA GeForce GTX 1050 2GB, Free DOS
Este bun ?sau trebuie neaparat ssd ?emag are o versiune a acestui sistem cu ssd dar are doar 8gb de ram
Contează mai mult ram Sau ssd ?
Eu momentan am un laptop i7 7700hq 32gb ram desi e laptop de top si desi lucrez doar pe un singur site imi scad FPS-urile la 14-15 in loc de 30
Si as vrea sa schimb calculatorul ca cineva mi-a zis ca FPS-urile scad din cauza calculatorului desi al meu este i7 7700hq 32gb ram
Astept răspuns
Ti-as fi profund recunoscătoare daca m-ai ajuta ca eu lucrez de acasă nu la studio
Iti mulțumesc anticipat