Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?-gctid2396

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Vio_Le

Post by Vio_Le »

Diana_B;n63419 wrote: Pe mine m-a dezamagit mult faptul ca trebuia sa dau 50% din castiguri si simteam ca nu primesc nimic in schimb... la VivaDiva nu aveam traineri pe anumite ture si trebuia sa fac totul de una singura, plus ca toti erau foarte plictisiti pe acolo. Parca nu aveau chef de mine si ii deranjam.
Pe urma ii apuca harnicia cand ii lua la intrebari seful studioului si incepeau sa stea pe capul meu sa nu stau in pauze si voiau sa stau numai in camera sa fac bani. Pe mine m-a enervat mult chestia asta...

Da, ai mare grija la promisiuni... La interviu emi s-a spus ca voi primi tot felul de avantaje, dar cand am inceput sa intreb, mi s-a raspuns vag. Iar studioul nu era deloc ce ma asteptam, foarte modest. Mi s-a parut ca incearca sa te atraga cu vorba si mai putin cu lucruri concrete. Daca vrei sa castigi bine si sa ai conditii bune, poate e mai bine sa te uiti si la alte optiuni. ❤️ ❤️ ❤️
Mino23

Post by Mino23 »

Mersi mult de pareri, fetelor! Asa-mi dau seama cat de important e sa caut un loc unde primesc intr-adevar ajutor si invat ceva. Tot aud ca unele studiori promit multe dar nu ofera conditii bune. Poate imi ziceti si despre alte studiori din Iasi daca aveti experiente bune? 😊
Laurra

Post by Laurra »

Mino23;n63421 wrote: Mersi mult de pareri, fetelor! Asa-mi dau seama cat de important e sa caut un loc unde primesc intr-adevar ajutor si invat ceva. Tot aud ca unele studiori promit multe dar nu ofera conditii bune. Poate imi ziceti si despre alte studiori din Iasi daca aveti experiente bune? 😊

Te inteleg, Mino, eu tot asa am patit la inceput, promisiuni multe si apoi dezamagire. La Viva am tot asteptat sa se schimbe lucrurile, dar nu s-a intamplat... Sedintele foto erau o gluma, iar trainingul era aproape inexistent. E clar ca nu merita, cel putin nu daca vrei ceva stabil si profesionist.
MiraMe

Post by MiraMe »

Am observat si eu asta, la Reina era acelasi stil, promisiuni si apoi nimic concret. Daca vrei sa te apuci serios de videochat, merita sa cauti un loc unde chiar se investeste in tine. La Reina era mai vechi, cam improvizat, iar atmosfera era foarte trista. Clar nu merita, eu am plecat repede.
Diana_B

Post by Diana_B »

Si eu am fost dezamagita la VivaDiva... Ma asteptam sa fie un loc unde pot face bani si invata lucruri noi, dar nu a fost cazul. Nu aveam traineri la anumite ore si nu se oferea niciun ajutor la machiaj sau setari, iar comisionul era foarte mare. daca vrei sa te apuci de videochat, merita sa cauti un loc mai bine organizat.
Vio_Le

Post by Vio_Le »

Stiu exact ce spui! Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator la interviu la VivaDiva. Mi s-au facut promisiuni mari, dar cand am inceput sa intreb mai multe, doamna de la interviu parea sa evite raspunsurile. Studioul arata modest si nu m-a convins deloc. ❤️ Mai bine cauti ceva mai serios daca vrei sa incepi in forta.
Mino23

Post by Mino23 »

M-am gandit sa mai fac niste vizite si la alte studiouri, dar tot nu stiu unde as avea mai multe sanse sa gasesc un loc stabil si un training serios. Nu vreau sa ma apuc si sa pierd timpul daca nu am suportul necesar. Voi, care ati trecut prin experienta asta, unde ati recomanda sa ma duc? Orice sfat e binevenit! 😊
Laurra

Post by Laurra »

pe bune, chiar mai bine cauti alt studio daca vrei stabilitate si un inceput profesionist. Eu am pierdut mult timp la VivaDiva si am regretat, chiar nu am simtit ca am suport acolo. Nu aveam parte de poze profesionale, iar de training nu mai zic... era pur si simplu de forma. Daca poti, cauta un loc unde chiar sa se investeasca in modelele noi!
MiraMe

Post by MiraMe »

La Reina, desi parea o idee buna la inceput, lucrurile s-au dovedit a fi complet altfel. Eram aproape mereu in incertitudine, de parca studio-ul ar fi putut sa se inchida oricand 😔. Nici vorba de dotari serioase sau sprijin real, si asa am ajuns sa plec si sa caut altceva. Daca vrei ceva mai stabil, cauta cu atentie!
Diana_B

Post by Diana_B »

Am avut o experienta destul de neplacuta si eu la VivaDiva. Mi se parea ca totul era pus la punct ca sa fie bine doar pentru studio, nu si pentru modele. Nu primeam niciun ajutor la machiaj sau decor, iar pe tura de dupa-amiaza eram singura, fara trainer. Nu merita deloc sa dau jumatate din incasari pentru atat de putin. Incearca altceva daca poti.
Post Reply